Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τους λόγους που αποχώρησαν από το "The Voice" Μαραβέγιας - Καπουτζίδης


Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τους λόγους που αποχώρησαν από το "The Voice" Μαραβέγιας - Καπουτζίδης

Όλη η αλήθεια μέσα από τις δηλώσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας!

Αρκετές οι αλλαγές στο φετινό μουσικό talent show "The Voice of Greece" που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποχώρησε και στη θέση του βρίσκεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη ενώ στο "τιμόνι" της παρουσίασης δεν βρίσκεται ποια ο Γιώργος Καπουτζίδης, αλλά ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή "Στη φωλιά των Κου-Κου" η κριτής του "The Voice", Έλενα Παπαρίζου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Παπαρίζου: Ποζάρει με μαγιό μέσα στο Φθινόπωρο χωρίς ρετούς και μακιγιάζ! 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι και όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους. Για εμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματα ακόμα να δώσει και έτυχε φέτος να είναι η χρονιά που θα ανεβάσει το δικό του έργο…και όπως και ο αγαπημένος μου Κωστής ήθελε να συγκεντρωθεί να κάνει τον καινούριο του δίσκο, γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που είχε κάνει τον τελευταίο δίσκο του". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα [01:08]:

 

 

 

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, ελενα παπαριζου, the voice of greece, κωστης μαραβελιας, γιωργος καπουτζιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2978 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3632 s // Total time: 3.6611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X