Δείπνο στο σπίτι με τους φίλους μας από την Κοπεγχάγη! [εικόνες]


Δείπνο στο σπίτι με τους φίλους μας από την Κοπεγχάγη! [εικόνες]

Δείτε το μενού που ετοίμασα για αυτή βραδιά! 

Οκ! We are back! Ξέρω δεν με προλαβαίνετε! Ούτε κι εγώ! Πότε φεύγω και πότε επιστρέφω ούτε εγώ δεν ξέρω! Και ναι είναι πλέον χειμώνας εδώ! Με κρύο και βροχές! Ακόμα είμαστε στην αρχή φυσικά, μα ήδη έχουμε αντιληφθεί τι μας περιμένει! Και με ξέρετε… Με τέτοιο καιρό λατρεύω να μένω στο σπίτι και να μαγειρεύω! 

Χθες βράδυ κάναμε dinner στους φίλους μας από Κοπεγχάγη! Σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζω να μαγειρεύω πολύ νωρίς! Προτιμώ να τελειώσω νωρίτερα παρά να τρέχω τελευταία στιγμή να προλάβω! Έτσι από νωρίς το απόγευμα άρχισα τις προετοιμασίες! Έφτιαξα λοιπόν λαζάνια, ριζότο με μανιτάρι, κοτόπουλο με μουστάρδα, spring rolls και steak! Ε, ναι εμείς από την Κύπρο έτσι μάθαμε και μεγαλώσαμε! Συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε λίγο απ´ όλα όταν φιλοξενούμε κόσμο στο σπίτι! Και μας αρέσει!!= Ίσως κουραστικό μα ευχάριστο! 

Ήταν γενικά μια όμορφη βραδιά με καλή παρέα! Εγώ φυσικά πόζαρα και λίγο στο φακό καθώς έφτιαχνα το φαγητό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας! Εσείς για πείτε... τι φτιάχνετε συνήθως όταν έχετε κόσμο στο σπίτι;

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, δείπνο, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8449 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3029 s // Total time: 2.1478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X