Αφροδίτη Γεωργίου: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της για την πρώτη επέτειο του γάμου τους!


Αφροδίτη Γεωργίου: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της για την πρώτη επέτειο του γάμου τους!

Πώς κατάφερε η όμορφη παρουσιάστρια να κρατήσει τη σχέση της 12 ολόκληρα χρόνια;

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ "Για το καλό σου" ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον αγαπημένο της Στέφανο Στυλιανού.

Χθες, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη Γεωργίου που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου τους, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: "Αυτά τα βλέμματα, αυτή την αγκαλιά, αυτά τα φιλιά, αυτά τα χαμόγελα να έχουμε για μια ζωή αγάπη μου! Καλή μας 1η επέτειο".

Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Γεωργίου: Αποκάλυψε πότε γεννάει!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK” και στο δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, μιλώντας για τον σύζυγό της και πώς κατάφεραν να κρατήσουν δώδεκα χρόνια τη σχέση τους δυνατή, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Νιώθω ότι είμαι μαζί του όλη μου τη ζωή, αλλά την ίδια ώρα νιώθω ότι γνωριστήκαμε χθες. Εδώ και δώδεκα χρόνια είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί του… Όταν υπάρχει αληθινή αγάπη, βρίσκεις τρόπους να κρατηθεί". Δείτε πιο κάτω στην gallery που ακολουθεί, σχετικές φωτογραφίες:

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αφροδίτη γεωργιου, στεφανος στυλιανου, Γαμος, επετειος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2433 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4103 s // Total time: 2.6536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X