Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Πώς θα το περάσουν οι επώνυμοι;


Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Πώς θα το περάσουν οι επώνυμοι;

Το πρώτο από τρία τριήμερα στη σειρά ετοιμάζονται να απολαύσουν πολλοί επώνυμοι Κύπριοι, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Ήβη Κυπριανού θα βρεθεί όπως μαθαίνουμε στη Λεμεσό, όπως ακριβώς κάνει, τα τρία τελευταία χρόνια. Έτσι και φέτος λοιπόν, που θα διασκεδάσει μαζί με την παρέα της στην πόλη του καρναβαλιού, διαμένοντας στο διαμέρισμά της που βρίσκεται στους Δίδυμους Πύργους.
Ο Χάρης Φωτίου και η Μάρσια Θρασυβούλου θα περάσουν με τη σειρά τους όλο το τριήμερο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, μαζί με παρέα. Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Δήμητρα Μακρυγιάννη θα βρεθεί παραθαλάσσια για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Θησέας Ιωάννου θα δουλεύει όπως μάθαμε όλο σχεδόν το τριήμερο, έτσι θα ξεκλέψει απλά λίγο χρόνο για όμορφες βραδινές εξόδους στην όμορφη Λεμεσό.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός Έλενα Διαμαντίδου θα βρεθεί το τριήμερο και αυτή στη Λεμεσό. Παράλληλα, μας αποκάλυψε ότι θα λάβει μέρος και στην μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση και συγκεκριμένα θα παρελάσει με το άρμα αριθμός 100!

Η σχεδιάστρια Σοφία Νικολάου θα βρεθεί σε μεγάλο οικογενειακό καρναβαλίστικο πάρτυ στη Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής, όπου οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ανάμεσα σε άλλα και ζωντανή μουσική ενώ την επόμενη ημέρα θα την περάσει και πάλι οικογενειακά, έχοντας πάντα στο πλάι της το σύζυγο και τα τρία της παιδιά. Η Σύλβια Μαυροπούλου από την άλλη, αναχώρησε από χθες Πέμπτη για το Λονδίνο, όπου χαλαρώνει με φόντο το βροχερό σκηνικό! Όσο για την Ειρήνη Φαντούση, θα βρίσκεται μαζί με το σύζυγό της Μίμη και την κόρη τους, στην εξοχική τους κατοικία που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λεμεσό.
Τέλος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου ευελπιστεί ότι θα κλέψει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ την Καθαρά Δευτέρα από τις 12 μέχρι τις 14.00 θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο για να μας χαρίσει ένα ξεχωριστό «Μεσημέρι με την Κατερίνα»!

Tags μάρσια θρασυβούλου, Δήμητρα Μακρυγιαννη, Κατερίνα Χριστοφίδου, ηβη Κυπριανού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5631 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3542 s // Total time: 2.9173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X