H M·A·C παρουσιάζει την απόλυτη "Love Me" συλλογή για τα χείλη


H M·A·C παρουσιάζει την απόλυτη "Love Me" συλλογή για τα χείλη

Η συλλογή αυτή ήρθε για να μας αποδείξει ότι το σημαντικό δεν είναι πώς μας βλέπουν οι άλλοι.

Η M·A·C παρουσιάζει τα Love Me Lipsticks που είναι εμπνευσμένα από την αγάπη που πρέπει να προσφέρουμε στον εαυτό μας καθημερινά και την ομορφιά που κρύβει ο καθένας μας μέσα του.

Η συλλογή αυτή ήρθε για να μας αποδείξει ότι το σημαντικό δεν είναι πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά πώς γιορτάζουμε εμείς καθημερινά την αγάπη και το σεβασμό προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η νέα συλλογή διαθέτει επαναστατική σύνθεση και 24 νέες αποχρώσεις. Είναι η νέα καινοτομία στα lipsticks, μετά τα iconic matte lipsticks της MAC και ήρθε για να μείνει. Ανάλαφρη αίσθηση, χρώμα έντονης απόδοσης με απαλό satin αποτέλεσμα και ενυδάτωση που διαρκεί χάρη στο εκχύλισμα από Lychee και του ελαίου Argan που περιέχει.

Ερωτευθείτε με τη νέα μας σύνθεση εμπλουτισμένη με argan oil που χαρίζει έντονο χρώμα και ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Θα το λατρέψετε! Το Love Me Lipstick θα σας σαγηνεύσει με την ανάλαφρη υφή και το μεταξένιο αποτέλεσμα. Μια κρεμώδης και ενυδατική σύνθεση που απλώνεται υπέροχα στα χείλη. Με την εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει και το απαλό satin τελείωμα, το Love Me Lipstick σας επιστρέφει την αγάπη.

Τα Love Me Lipsticks υποστηρίζουν την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στον εαυτό μας και το αποδεικνύουν, γιατί θα λατρέψετε τόσο αυτά, όσο και τον εαυτό σας, από την πρώτη εφαρμογή.

SHAMELESS NUDES


Εκφραστείτε με όποιο τρόπο εσείς επιλέγετε με μια σειρά από nudes, ζωηρά ροδακινί, nude καφέ και όχι-τα-συνηθισμένα ροζ, που θα σας βοηθήσουν να δημουργήσετε μια παλέτα από υπέροχα neutrals.

POWERFUL REDS


Φέρτε το πάθος από την καρδιά στα χείλη, με μια εκφραστική συλλογή από αισθησιακά κόκκινα, έντονα φούξια, τολμηρά βουργουνδί και δυνατά μπορντώ που δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα από έντονα κόκκινα.

HIGH-IMPACT PURPLES


Αγαπήστε τον εαυτό σας - δυνατά και περήφανα - με μια συλλογή από αισθησιακές ορχιδέες, έντονα μωβ, ζωηρά βιολετί και γοητευτικές λεβάντες που θα χαρίσουν στα χείλη σας σαγηνευτικά ανεπιτήδευτο χρώμα.

Tags M·A·C, M·A·C LOVE ME LIPSTICK, makeup, make-up, beauty, LIPSTICK, Ομορφια, Μακιγιαζ, κραγιον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2882 s (234 Queries.) // Parse time: 2.3475 s // Total time: 4.6357 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X