Έξι επώνυμες Κύπριες ποζάρουν στο γήπεδο για να στηρίξουν τους συντρόφους τους!


Έξι επώνυμες Κύπριες ποζάρουν στο γήπεδο για να στηρίξουν τους συντρόφους τους!

Δείτε τις Κύπριες wags στα κυπριακά γήπεδα

Αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τις έχει "τσακώσει" στο γήπεδο, να παρακολουθούν και να στηρίζουν τον αγαπημένο τους! Ο λόγος για τις Κύπριες συντρόφους ποδοσφαιριστών! 

Σίγουρα η στήριξη που μπορεί να έχουν από τη σύντροφο τους σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις τους την ώρα του παιχνιδιού και να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο σκορ!

Διαβάστε ακόμα: Το top10 των influencers της ελληνικής showbiz! 

Στο παρελθόν είχαμε δει την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την Μαρία Κορτζιά να επισκέπτονταν μαζί, τους συντρόφους τους στο γήπεδο για να τους εμψυχώσουν και να τους στηρίξουν, όπως και η Άντρεα Κυριακού, η οποία το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο γήπεδο με τον γιο της Λαμπρινό, για να δώσουν θετική ενέργεια στον Γιώργο Μερκή.

Εμείς με μία έρευνα στα social media εντοπίσαμε φωτογραφίες επώνυμων Κυπρίων που βρέθηκαν στο γήπεδο, πλάι στους συντρόφους τους. Δείτε πιο κάτω στην gallery που ακολουθεί τα σχετικά στιγμιότυπα:

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, μαρια κορτζια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αντρεα κυριακου, Άντρεα Νικολάου, χριστιανα Αριστοτελους, οδυσσεια τσελεπη, ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0211 s // Total time: 0.0215 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X