Η Audi οδηγεί τη μοναδική συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο


Η Audi οδηγεί τη μοναδική συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο

Διαβάστε αναλυτικά

Χορηγός της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Celine Dion θα είναι η AUDI που θα αναλάβει τις μεταφορές της ομάδας της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στην Κύπρο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο "Courage World Tour", στις 2 Αυγούστου 2020, στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Τα πολυτελή μοντέλα της AUDI, με εξελιγμένα συστήματα άνεσης, δυναμικής οδήγησης και προηγμένης τεχνολογίας θα παρέχουν μοναδική και ασφαλή εμπειρία με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, την πολυτέλεια και το status της AUDI.

"Η AUDI διαχρονικός υποστηρικτής του πολιτισμού, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη συναυλία της τελευταίας δεκαετίας στην Κύπρο", δήλωσε η κ. Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars. "Μέσω της διεθνούς πλατφόρμας Audi Art Experience», συνέχισε η κ. Διογένους, "στόχος μας είναι η δημιουργία και προώθηση ενεργειών, εκδηλώσεων και έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δραστηριότητας του νησιού. Είμαστε πολύ περήφανοι που θα οδηγήσουμε τη συναρπαστική ιστορία μιας εκ των μεγαλύτερων σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο κοινό της Κύπρου" 

Η AUDI όπως και οι Volkswagen, Seat, Skoda και Volkswagen Commercials, μάρκες που ανήκουν στον μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο το Volkswagen Group,  εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τη Unicars.  Με τις διαχρονικές της αξίες να επικεντρώνονται στο τρίπτυχο ευελιξία, πρωτοπορία, ακεραιότητα, η Unicars έχει ως στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, δημιουργώντας ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες μέσα από τα μοντέλα και τις μάρκες που εκπροσωπεί, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της σε όλη τη διάρκεια που οδηγούν τη δική τους ιστορία με μία από τις μάρκες του Ομίλου της.

Η πώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Celine Dion ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. μέσω της σελίδας: https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/.  
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία, επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.celinedion.com/courage-tour/
 

Tags AUDI, celine dion, συναυλια, courage tour


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2246 s (280 Queries.) // Parse time: 0.7221 s // Total time: 3.9466 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X