Τα πέντε αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου σου


Τα πέντε αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου σου

Καινοτόμα προϊόντα που ήρθαν πρόσφατα για να ανανεώσουν την επιδερμίδα του προσώπου σου και να δώσουν λάμψη στην περιοχή των ματιών. 

Φρόντισε την επιδερμίδα του προσώπου σου αλλά και την περιοχή των ματιών σου με τα κατάλληλα προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν στην κυπριακή αγορά. Εφάρμοσε μια θεραπεία που προσφέρει ανόρθωση και σφριγηλότητα στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Ένα ορό για την περιοχή γύρω από τα μάτια που θα σου  προσφέρει ανόρθωση και σύσφιγξη. Οπωσδήποτε μια αντιγηραντική κρέμα ημέρας και νύχτας που θα συνδυάσεις με τον κατάλληλο ορό για λάμψη.

#1 LA MER, THE NECK AND DÉCOLLETÉ CONCENTRATE

Ο θρυλικός Miracle Broth ενσωματώνεται σε μια πολυτελή θεραπεία που προσφέρει ανόρθωση και σφριγηλότητα στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Σε μια βαθιά συμπυκνωμένη μορφή, το πλέον ισχυρό συστατικό της La Mer, ο Miracle Broth, συνδυάζεται με ένα ισχυρό θαλάσσιο ένζυμο που ενισχύει τη φυσική δομή του δέρματος.

#2 LA PRAIRIE, SKIN CAVIAR EYE LIFT

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αυτή που εμφανίζει τα περισσότερα σημάδια γήρανσης. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας ορός που συνδυάζει δύο διαφορετικές συνθέσεις -μία με πέρλες χαβιαριού και μία με γαλάκτωμα ροζ τουρμαλίνης-, οι οποίες ενώνονται και προσφέρουν ανόρθωση και σύσφιγξη.

#3 CLARINS, ROSE RADIANCE CREAM

Μιας νέας γενιάς αντιγηραντική κρέμα για την αναπλήρωση του δέρματος και την ενίσχυση της ακτινοβολίας. Η κρέμα που ενισχύει το δέρμα για να αναπληρώσει, προσφέρει απολέπιση και ομορφύνει το δέρμα και κάθε πρωί αναζωογονεί την φυσική του ελαφριά ροζ ακτινοβολία.

#4 ESTĒE LAUDER, REVITALIZING SUPREME + NIGHT

Η επιδερμίδα αποκτά βαθιά ανανέωση και ανακούφιση με απαλή αίσθηση. Ξύπνησε κάθε πρωί με λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Αυτή η πλούσια, υπερ-θρεπτική κρέμα με πολλαπλά οφέλη δημιουργήθηκε ειδικά για τη νύχτα. Κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των γραμμών ενώ κοιμάσε. Με εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

#5 LA ROCHE-POSAY, PURE VITAMIN C10

Ο συνδυασμός καθαρής βιταμίνης C σε ποσοστό 10% και συστατικών περιποίησης που καταπραΰνουν το δέρμα, όπως το ιαματικό νερό και το neurosensine, αποτελούν το μυστικό του νέου αντιγηραντικού ορού της La Roche-Posay, ο οποίος υπόσχεται να αποκαλύψει όλη τη λάμψη ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας

Tags face, eyes, beauty, Anti-Aging, hydration, προσωπο, Ομορφια, ματια, αντιγηρανση, ενυδατωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4680 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3967 s // Total time: 2.8647 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X