Η ανυπομονησία μου για τον φετινό χειμώνα είναι τεράστια!


Η ανυπομονησία μου για τον φετινό χειμώνα είναι τεράστια!

Έχω πολλούς λόγους να ανυπομονώ φέτος! 

Τελευταία ημέρα Οκτωβρίου! Έρχεται σιγά σιγά για τα καλά ο χειμώνας. Απίστευτο πως περνάει ο καιρός! Απίστευτο πως φθάσαμε κιόλας στο Νοέμβριο! Έχω πολλούς λόγους να ανυπομονώ φέτος!

Μα και κάθε χρονιά περιμένω πως και πως! Και ένας από τους λόγους είναι τα cozy outfits εμάς των γυναικών! Με νιώθετε καθόλου; Σκέφτεστε και εσείς όπως κι εγώ ή είμαι η μοναδική;

Είναι στιγμές που ξυπνάμε και ρωτάμε τον εαυτό μας... τι καιρό κάνει έξω, τι να φορέσω σήμερα; Ε, λοιπόν είμαι σίγουρη οι λύσεις είναι πολύ περισσότερες από αυτές του καλοκαιριού! Άσε που μπορούμε να συνδυάσουμε το οτιδήποτε μαζί! Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον πολλές φορές χωρίς να το σκέφτομαι ξανά και ξανά! Στην Κοπεγχάγη ακόμη περισσότερο αφού τον χειμώνα οι βαθμοί είναι μείον! Με λίγα λόγια κυκλοφορείς όπως θέλεις! Εκεί σίγουρα κυριαρχεί το κρύο και όχι η μόδα! Όσοι την επισκέφθηκαν τέτοια εποχή το έχουν αντιληφθεί! 

Με αφορμή λοιπόν την τελευταία μέρα του μήνα και το καλωσόρισμα του Νοέμβρη είπα να μοιραστώ μαζί σας λίγες από τις φωτογραφίες με τα αγαπημένα μου ζεστά χειμωνιάτικα outfits τα οποία ανυπομονώ να φορέσω ξανά!

Άντε και καλό μας μήνα!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, χειμωνας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1173 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7722 s // Total time: 2.8895 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X