Η  πιο "αιγινή" επιλογή: 100% Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης. 


Η  πιο "αιγινή" επιλογή: 100% Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης. 

Η απόλυτη υγιεινή διατροφική επιλογή! 

H Χαραλαμπίδης Κρίστης , εμπλουτίζει  και διευρύνει τη  γκάμα των βιολογικών προϊόντων της, με  το νέο Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι. Καθώς ενισχύεται όλο και περισσότερο τόσο η ζήτηση για βιολογικά προϊόντα  όσο και το κοινό του αιγινού γάλακτος αφού γίνονται ολοένα και πιο γνωστές οι ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό ιδιότητες του, η Χαραλαμπίδης Κρίστης λανσάρει το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι 100γρ.  και το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι 300γρ.

Το νέο Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι, τοπικής παραγωγής, παράγεται από βιολογικό γάλα που προέρχεται από την πρότυπη βιολογική φάρμα ALPINA, όπου εκτρέφονται κατσίκια, που διαβιώνουν σε φυσικές συνθήκες και τρέφονται μόνο με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και χορτάρι. Πιστοποιείται μετά από αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους από τον επίσημο Οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων Lacon, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι περιέχει μοναδικά οφέλη στη διατροφή και στη διατήρηση καλής υγείας. Τα αιγινά γαλακτομικά  προϊόντα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες Α και D αλλά και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φωσφόρο και κάλιο.  

H ανάγκη του κοινού για ολοένα και πιο λεπτομερή ενημέρωση, οδήγησε τη Χαραλαμπίδης Κρίστης στον στρατηγικό σχεδιασμό μίας αναλυτικής και φρέσκιας ενημερωτικής εκστρατείας με εφαρμογή σε ποικίλες πλατφόρμες και φιλική προς τον καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ειδικό landing page http://aigino.charalambideschristis.com.cy  με λεπτομερείς πληροφορίες για τα μοναδικά οφέλη του βιολογικού αιγινού γιαουρτιού  και γάλακτος στη διατροφή και τη διατήρηση της καλής υγείας. Επιπρόσθετα σχεδιάστηκε έντονη προβολή στα ψηφιακά μέσα, ώστε η πληροφόρηση να φθάσει σε όλο το κοινό  και εξειδικευμένη ενημέρωση σε διάφορους επαγγελματίες υγείας , ώστε να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία ενημέρωσης του κοινού.

Η επιλογή Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελεί στάση ζωής και αφορά την επανασύνδεση μας με τη φύση, τον σεβασμό και την προστασία της.  Πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση της διατροφής μας, της υγείας και της οικογένειας μας.
 

Tags χαραλαμπιδης κριστης, γιαουρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8360 s (229 Queries.) // Parse time: 1.5422 s // Total time: 4.3781 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X