Όσα δεν σας έχω δείξει από το bachelorette πάρτι μου! [εικόνες]


Όσα δεν σας έχω δείξει από το bachelorette πάρτι μου! [εικόνες]

Πως περάσαμε την τελευταία μας βραδιά στη Σόφια!

Οι ημέρες περνάνε μα το μυαλό μου κάποτε στριφογυρίζει στη Σόφια και στις πολύ ωραίες στιγμές που είχα εκεί με τις φίλες μου! Συχνά παίρνω το κινητό μου και βλέπω ξανά και ξανά τις φωτογραφίες! Κάπως έτσι νομίζω είμαστε όλοι με το που επιστρέφουμε στη χώρα μας μετά από ένα όμορφο χαλαρωτικό ταξίδι! Αναπολούμε εκείνες τις ωραίες ημέρες! 

Εγώ λοιπόν χθες ανέβασα και μια φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram από την τελευταία βραδιά εκεί σε ένα πανέμορφο μεγάλο και μοντέρνο ξενοδοχείο! Το είχαμε επισκεφθεί συγκεκριμένα για ένα γνωστό εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας που μας είχαν προτείνει! Ήταν όντως το φαγητό τόσο νόστιμο! Εντυπωσιαστήκαμε! Το design επίσης ήταν εξαιρετικό και ιδιαίτερο! Δεν χόρταινες να κοιτάζεις!

Με το που τελειώσαμε το φαγητό απλά καθίσαμε και μιλούσαμε εκεί με τις ώρες. Και ναι σίγουρα βγάλαμε αρκετές φωτογραφίες όπως κάναμε και σε όλο το ταξίδι!

Περάσαμε τέλεια αυτό είναι η αλήθεια και θα έχω να το λέω. Ήθελα απλά να πάρετε μια ακόμα γεύση από την τελευταία μας βραδιά στην όμορφη Σόφια! Εμείς τώρα τα λέμε από Κύπρο καθώς έχω αρκετές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα! Φιλάκια και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, Σοφια, bachelorette party, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2839 s (229 Queries.) // Parse time: 0.6787 s // Total time: 2.9626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X