Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες εικόνες από τη συμμετοχή του κούκλου ηθοποιού στη "Γαλάτεια"


Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες εικόνες από τη συμμετοχή του κούκλου ηθοποιού στη "Γαλάτεια"

Σήμερα η προβολή του πρώτου επεισοδίου με την είσοδο του ταλαντούχου ηθοποιού 

Ο Ανδρέας Βούλγαρης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από μερικές ημέρες, πρόκειται να ενταχθεί στο cast της πετυχημένης σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια” ενσαρκώνοντας έναν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της. 

Ο Ανδρέας Βούλγαρης, ο σκηνοθέτης Πάρης Προκοπίου και η Νίκη Δραγούμη. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα κάνει στο σημερινό επεισόδιο την παρθενική του εμφάνιση στη σειρά, στις 19:15 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Ο χαρακτήρας φτάνει στο χωριό, μετά το ξέσπασμα των γεγονότων των Οκτωβριανών, απεσταλμένος από τους Άγγλους, προκαλώντας αλυσιδωτές εξελίξεις.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί:

Ο Άρης (Ανδρέας Βούλγαρης) είναι λοχαγός του αγγλικού στρατού, ωστόσο, ελληνικής καταγωγής αφοσιωμένος στο στέμμα, ο οποίος καταφθάνει στο χωριό ως διερμηνέας του Άγγλου ταγματάρχη προκειμένου να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο.

Πρόκειται για έναν περίπλοκο χαρακτήρα καθώς η ελληνική του καταγωγή συγκρούεται μέσα του με τον δρόμο που επέλεξε να τραβήξει όσον αφορά στην αφοσίωση στον κατακτητή, γεγονός που θα τον φέρει ενώπιον διάφορων εσωτερικών διλημμάτων.

Ο Άρης θα μένει στο σπίτι της Ερατώς (Νίκη Δραγούμη) η οποία έβλεπε από πριν αυτόν τον άντρα στα όνειρά της και μέσα της θα αναπτυχθούν αισθήματα για εκείνον.


 

Tags Ανδρέας Βούλγαρης, γαλατεια, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, σειρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4666 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8539 s // Total time: 3.3204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X