Αφροδίτη Γεωργίου: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνην


Αφροδίτη Γεωργίου: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνην

Τι αποκάλυψε η γλυκιά παρουσιάστρια για εκείνην!

Είναι από τις πιο γλυκές παρουσίες στον χώρο της κυπριακής showbiz και φέτος διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, επαγγελματικά και προσωπικά. 

Από τη μία βρίσκεται στο "τιμόνι" της παρουσίασης στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Για το καλό σου" και από την άλλη σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στη ζωή το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Στέφανο Στυλιανού. Η Αφροδίτη Γεωργίου, απάντησε σε δέκα ερωτήσεις του ilovestyle.com αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνην. 

Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Γεωργίου: Αποκάλυψε πότε γεννάει!

Το αγαπημένο σου φαγητό… Οι κεφτέδες και φυσικά οι τηγανητές πατάτες! Ακόμη και μόνες τους!

Η χώρα που θα ήθελες να ταξιδέψεις και δεν έχεις πάει ακόμα… Είναι τόσα πολλά τα μέρη που θα ήθελα να ταξιδέψω κάποια στιγμή αν τα καταφέρω που δεν μπορώ να διαλέξω ένα.

Η πιο αγαπημένη σου φωτογραφία στο Instagram και γιατί… Διάλεξα αυτή γιατί μου θυμίζει τις τόσο υπέροχες στιγμές του γάμου μου, είμαι στην αγκαλιά του άντρα μου και γελώ με τη ψυχή μου. Είναι μια αυθόρμητη στιγμή που αποτυπώθηκε τόσο όμορφα. Την αγαπώ αυτή τη φωτογραφία!

Το πιο αγαπημένο σου account στο instagram και γιατί… Θα ήμουν πολύ ξενέρωτη αν σου έλεγα ότι δεν έχω αγαπημένο account στο instagram;

Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις όποια δουλειά ήθελες, ποια θα ήταν αυτή… Αυτή που κάνω τώρα! Αλλιώς θα ήθελα να ήμουν φιλόλογος.

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία σου… Επιφανειακά μιλώντας, οι κατσαρίδες. Σοβαρά μιλώντας όμως, το να συμβεί κάτι στα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Ποιο μέρος σε χαλαρώνει… Το σπίτι μου.

Το πιο ευχάριστο περιστατικό που έζησες φέτος… H εγκυμοσύνη μου!

Αν δεν σε έλεγαν Αφροδίτη, ποιο θα ήθελες να είναι το όνομά σου… Ίριδα!

Ποιο είναι το πιο παλιό ρούχο που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και γιατί δεν το πετάς… 1-2 κομμάτια που μου έραψε η γιαγιά μου πριν πολλά χρόνια. Δεν τα πετώ επειδή έχουν συναισθηματική αξία. Άσε που είναι και ωραία!

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αφροδίτη γεωργιου, παρουσιαστρια, για το καλο σου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4312 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3306 s // Total time: 3.7618 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X