Η πιο συγκινητική και ξεχωριστή ημέρα που βίωσα πρόσφατα!


Η πιο συγκινητική και ξεχωριστή ημέρα που βίωσα πρόσφατα!

Δείτε που βρέθηκα και ένιωσα τι πάει να πει αγάπη

Η Τρίτη που μας πέρασε ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα! Μια ημέρα που μου έμαθε πολλά! Συγκινήθηκα, ανατρίχιασα και ένιωσα τι πάει να πει αγάπη! 

Βρέθηκα στον τερματισμό της πορείας αγάπης Ραδιομαραθωνίου! Περπάτησα περίπου μισή ώρα μαζί τους! Το συναίσθημα ήταν τόσο περίεργο μα από την άλλη τόσο όμορφο! Ξέρω... εγώ σε σύγκριση με άλλους δεν πρόσφερα σχεδόν τίποτα! Είχα όμως την ανάγκη μετά από παρότρυνση φίλων να βρεθώ εκεί τουλάχιστον στο τέλος της πορείας αυτής! Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά!

Ήθελα να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Το συναίσθημα απέραντης αγάπης και αλληλεγγύης!

Ψυχές μεγάλες γεμάτες καλοσύνη! Ψυχές που δίνουν τα πάντα για να ζουν! Για να ζουν όπως όλοι εμείς! Που παλεύουν με τον ίδιο τους τον εαυτό! Μα τελικά κερδίζουν! Βγαίνουν νικητές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 

Τραγουδήσαμε λοιπόν μαζί τους, χορέψαμε και μιλήσαμε! Και ξέρετε κάτι... όσο μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι πόσα πολλά μπορούν να με διδάξουν! Και κλείνω με αυτό... ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ όπως μου έμαθαν οι εθελοντές πεζοπόροι Ραδιομαραθωνίου. Γιατί το μπράβο για εσάς είναι πολύ λίγο!

xxx

Tags μαρια κορτζια, ραδιομαραθωνιος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9099 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3495 s // Total time: 2.2594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X