Στην ντουλάπα των fashionistas


Στην ντουλάπα των fashionistas

Ένα site μας δίνει πρόσβαση στις πιο ποθητές ντουλάπες της υφηλίου.

H Erin Kleinberg περνά τις μέρες της εισβάλλοντας στις ντουλάπες των πιο στιλάτων γυναικών παγκοσμίως. Για να είμαστε ειλικρινείς ο όρος ντουλάπα δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στο είδος της γκαρνταρόμπας που η Kleinberg επισκέπτεται σε καθημερινή βάση. Πολλές από αυτές έχουν ηλεκτρικές κινούμενες παπουτσοθήκες, άλλες διαθέτουν καφετιέρες που μοιάζουν με έργα τέχνης, κάποιες άλλες συναγωνίζονται σε μέγεθος ένα μικρό διαμέρισμα και φυσικά όλες είναι γεμάτες με ρούχα και αξεσουάρ που απλώς ονειρευόμαστε.
Βέβαια από την γκαρνταρόμπα της διάσημης fashion blogger Susie Bubble, της διαδόχου Margerita Missoni ή της Anna Dello Russo που η Kleinberg επισκέπτεται, κανείς δεν περιμένει κάτι λιγότερο. Αυτές και άλλες πολλές μπορείτε να απολαύσετε στο blog της Kleinberg The Coveteur.
To site που η Kleinberg ίδρυσε μαζί με την φίλη της Stephanie Mark το 2011 ξεναγεί το κοινό της στις ντουλάπες και τα σπίτια στιλάτων ανδρών και γυναικών και φωτογραφίζει τα ποθητά περιεχόμενα τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας παράδεισος για όσους αγαπούν την μόδα.με ατελειώτες σειρές Manolo στα χρώματα της καραμέλας αλλά και  δημιουργίες υψηλής ραπτικής που φοράς μια φορά στην ζωή σου και πάντα στο κόκκινο χαλί.
Η επιτυχία του The Coveteur συνοψίζεται στο ότι δημιουργεί μια αίσθηση classy  κλειδαρότρυπας, φέρνοντας την κάμερα από τον δρόμο και το street style στα σπίτια και τις ντουλάπες των fashionistas. Στην εποχή του twitter και της reality TV μοιάζει σαν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. θρώπων που βρίσκονται στα παρασκήνια. Όταν η Kleinberg ρωτήθηκε πώς πείθει όλους αυτούς τους ανθρώπους να της ανοίξουν τα σπίτια τους εξηγεί πως όλοι βλέπουν τις φωτογραφίες της πριν δημοσιευθούν και πως χρειάζεται μια δυο ώρες για να γίνει φίλη με κάποιους από αυτούς και να μοιραστούν κρασί και σπαγγέτι.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Kleingberg και η φίλη της είδαν στο σινεμά την ταινία The social network και βγαίνοντας από τον κινηματογράφο άρχισαν να σκέφτονται πώς θα δημιουργήσουν το δικό τους φαινόμενο στο Ίντερνετ. Τότε τους ήρθε η ιδέα του The Coveteur που από την πρώτη μέρα είχε 20.00 χτυπήματα. Σήμερα δύο χρόνια μετά έχει 1 εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες σελιδοεμφανίσεις τον μήνα. Στις αγαπημένες γκαρνταρόμπες της η Kleinberg συμπεριλαμβάνονται  μεταξύ άλλων αυτές καλλιτεχνικής διευθύντριας της Revlon Gucci Westman, της Kαναδέζας socialite Suzanne Rogers αλλά και του μοντέλου Leigh Lezark.

Tags The Coveteur, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4155 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2668 s // Total time: 2.6823 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X