Βάφ' τα μαύρα αλά Κυπριακά: H ξεκαρδιστική κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου


Βάφ

Μια παράσταση προσαρμόζεται στην κυπριακή πραγματικότητα και έρχεται για να σας χαρίσει άφθονο γέλιο.

H ξεκαρδιστική κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, προσαρμόζεται στην κυπριακή πραγματικότητα και έρχεται για να σας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ντίνος Χαραλάμπους πεθαίνει αφήνοντας πίσω του δυο γυναίκες - πρώην και νυν - αλλά και δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη. Μια αναποδιά τη μέρα της κηδείας στέκεται αρκετή για να καταλήξουν όλοι οι συγγενείς στο σπίτι του εκλιπόντος για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, επιπλοκές και ένα σωρό παρεξηγήσεις. Μια περίεργη γειτόνισσα και η "προστατευόμενη" του κύριο Χαραλάμπους στο γραφείο φέρνουν τα πάνω κάτω στο σπίτι, όπου η κατάσταση ξεφεύγει και δημιουργούνται πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Οι συντελεστές της παράστασης:

 Κείμενο: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας

Σκηνοθεσία: Κώστας Καζάκας

Απόδοση Κειμένου στα κυπριακά: Μαρίνα Φραγκεσκίδου

Σκηνικά - Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής Σχεδιασμός Φωτισμού: Νικος Μυλωνας

Οργάνωση Παραγωγής: Πάνος Στρούθος

Παίζουν: Κώστας Καζάκας, Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Χριστοφή, Μιχάλης Μουστάκας, Ζωή Κυπριανού, Μαρία Παπακώστα, Αντρέας Παπαμιχαλοπούλος, Ειρήνη Σαλάτα και Έυρος Βασιλείου.

Μόνιμη θεατρική στέγη, το θέατρο ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, το οποίο πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας οικοδομής, διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης και η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 400 άτομα.

Avant Πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30, αποκλειστικά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δημοσιογράφους, συνεργάτες και χορηγούς. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, 2019.

Tags Βάφ'τα μαύρα αλά Κυπριακά, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Κώστας Καζάκας, Θεατρο, παρασταση, διασκεδαση, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6558 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3155 s // Total time: 2.9713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X