The Voice 2019: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο knockouts


The Voice 2019: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο knockouts

Ποιοι παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση του The Voice...

Μετά την ολοκλήρωση των Blind Auditions ο κάθε coach έχει στην ομάδα του 36 διαγωνιζόμενους. Στα knockouts που το πρώτο πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Νοεμβρίου, τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα εμφανίστηκαν μαζί στο stage και o καθένας τραγούδησε ένα διαφορετικό τραγούδι.

Οι coaches επέλεξαν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα battles. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των knockοuts. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση, στα battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Οι τέσσερις coaches, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, διεκδίκησαν τους καλύτερους για να φτάσουν στα lives με τους πιο δυνατούς παίκτες.

36 συνολικά τραγουδιστές υποδέχτηκαν στη σκηνή του "The Voice of Greece" ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα. Ποιοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση;

Οι νικητές των Knockouts:

Team Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Άννα Καπόνε – Πάπας, Λάμπης Γιακουμάκης, Ελπίδα Γαδ.

Team Πάνου Μουζουράκη: Νάσος Νικολαΐδης, Θαρρενός Περίδης, Κάλλια Γκρίνια.

Team Έλενας Παπαρίζου: Κωνσταντίνος Φραντζής (steal από τον Σάκη Ρουβά), Erika Soteri, Στέφανος Χριστοφόρου, Αποστόλης Διαμαντόπουλος.

Team Σάκη Ρουβά: Γιώργος Χουβαρδάς, Χριστίνα Παπαδοπούλου (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Μαρίνα Μεμουσάι, Μανώλης Βασιλάκης.

Tags the voice 2019, the voice, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, the voice Knockouts


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9284 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3156 s // Total time: 3.2440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X