Το πιο glamorous look για το ρεβεγιόν


Το πιο glamorous look για το ρεβεγιόν

Σε βάζουμε στο γιορτινό κλίμα με την υπέροχη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel με τίτλο \"Les Ornements De Chanel\".

Για τη συλλογή Holiday 2019, η Lucia Pica εμπνεύστηκε μέσα από μια από τις ιδιαίτερες - και ίσως απροσδόκητες - αδυναμίες της Gabrielle Chanel: η αγάπη της για στολίδια. Εξάλλου, ενώ η Mademoiselle Chanel πρωτοστάτησε στην προσέγγιση της "κομψότητας", ήταν εξίσου γοητευμένη από την αισθητική πολυτέλεια: από το βαθύ βερνίκι των κινεζικών Coromandel ή το λαμπερό φύλλο χρυσού που διακοσμούσε το διαμέρισμά της. Τώρα οι παράδοξες εξάρσεις της αντικατοπτρίζονται στη γιορτινή συλλογή LES ORNEMENTS DE CHANEL, η οποία παρουσιάζει το γιορτινό μεγαλείο προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή.

Η Lucia Pica μέσα από αυτή τη συλλογή, τονίζει τη δυναμική των smoky eyes και των γυαλιστερών, λαμπερών χειλιών, ενώ η επιδερμίδα εμφανίζεται φρέσκια και φωτεινή, μια σύγχρονη αντίθεση ανάμεσα στην επιεική μεγαλοπρέπεια και τον εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό.

Μια αποκλειστική συλλογή  ROUGE ALLURE σε περιορισμένης έκδοσης συσκευασίες και πούδρες η επιφάνεια των οποίων έχει χαραγμένο με περίτεχνο χρώμα ένα vintage κουμπί CHANEL, στοιχεία που καθρεφτίζουν την επιθυμία της αφθονίας. «Ήθελα να εκφράσω την ιδέα του πλούτου που ταιριάζει ιδιαίτερα με αυτή την εορταστική εποχή του χρόνου - αλλά έναν σύγχρονο πλούτο, που μπορεί να κατακτηθεί», εξηγεί η Lucia Pica. Ταυτόχρονα λαμπερά, σύγχρονα και εμπνευσμένα από την ιστορία του οίκου, κάθε ένα από τα προϊόντα της συλλογής είναι ξεκάθαρα CHANEL.

ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Για τον εορτασμό της γιορτινής συλλογής, το εικονικό ROUGE ALLURE αναβαθμίζεται με έξι πολυτελή, φωτεινές αποχρώσεις, όπου με νέες γραφικές συσκευασίες περιορισμένης έκδοσης τελειωμένες με χρυσές λεπτομέρειες. Ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στην μεγαλοπρέπεια και τον μοντερνισμό, η χλιδή κάθε απόχρωσης αντισταθμίζεται από την έντονη πολυτέλεια που την περιβάλλει. Για ένα μοντέρνο πλούτο, κάθε έντονο ROUGE COCO GLOSS μπορεί είτε να φορεθεί μόνο του, είτε σαν layer μετά το κραγιόν για να ενισχύσει το αποτέλεσμα του.

ROUGE ALLURE

  • Rouge Délicieux: ένα απαλό τριαντάφυλλο.
  • Rouge Majestueux: ένα σκούρο έντονο βατόμουρο.
  • Rouge Splendide: ένα ροζ κοράλι.
  • Rouge Magnifique: ένα φωτεινό πορτοκαλί.
  • Rouge Spectaculaire: ένα αληθινό κόκκινο.
  • Rouge Noble: ένα μπορντό κεράσι.

ROUGE COCO GLOSS

  • Rouge Carmin: ένα ελαφρύ κόκκινο του τούβλου.
  • Rouge Grenat: ένα καφετί κόκκινο.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ένα φωτεινό φόντο ενός αγγελικού δέρματος δημιουργεί το σκηνικό για το μεγαλείο των γιορτών∙ μια κομψή λάμψη ενισχύει το βάθος του χρώματος που έρχεται. Μια αποκλειστική δημιουργία για την LES ORNEMENTS DE CHANEL, η ÉCLAT MAGNÉTIQUE DE CHANEL είναι η ιδανική επιλογή που ορίζει το σημείο εκκίνησης για γοητευτικές εορταστικές εμφανίσεις, με την ανάμεικτη υφή της να λιώνει στο δέρμα για να φωτίζεται φαινομενικά από την ίδια την πούδρα. Με ανάγλυφο σχήμα ενός vintage κουμπιού του Οίκου CHANEL, η λαμπερή, μαργαριταρένια λάμψη της LES ORNEMENTS DE CHANEL, ÉCLAT MAGNÉTIQUE DE CHANEL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τα περιγράμματα του προσώπου για ένα ελαφρώς λαμπερό αποτέλεσμα.

  • Metal Peach: ένα σατέν ροδάκινο.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Μια αρμονική σειρά από πολυτελείς αποχρώσεις, κάθε προϊόν ματιών περικλείει το πνεύμα της εποχής με ένα λαμπερό αποτέλεσμα κατάλληλο για την εορταστική περίοδο. Παρηκμασμένες, μεταξένιες σκιές, με υφή κρεμώδους σκόνης, χαραγμένες αποκλειστικά με τη μορφή του κουμπιού του oίκου Chanel, οι τετραπλές παλέτες σκιών LES 4 OMBRES και οι OMBRE PREMIÈRE μπορούν να αναμειχθούν ή να απλωθούν σε layers, να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Οι πιο γοητευτικές αποχρώσεις μπορούν να περιβάλλουν τα καφέ της σοκολάτας ή τα μεταλλικά χακί με ένα "πέπλο φωτός": Πιέζετε ελαφρά πάνω από το κέντρο του καπακιού του βλεφάρου με ένα απαλό ροδακινί ή χρυσό της αντίκας και θα προσφέρει μια σύγχρονη διάσταση στις σκουρότερες αποχρώσεις. Ένα πλούσιο, βαθύ χακί μολύβι, το STYLO YEUX WATERPROOF μπορεί να προσθέσει κομψό βάθος στο μάτι ή να αναμιχθεί προς τα έξω για δραματικό αποτέλεσμα. Μέσα από τις δημιουργίες της Lucia, σας περιμένει ένας κόσμος με πολυτελείς, πλούσιες δυνατότητες.

LES 4 OMBRES

  • Lumiére et Opulence: ένα σκούρο χακί, ένα απαλό ροδακινί, ένα μπρονζέ χακί, ένα καφέ σοκολατί.

OMBRE PREMIERE

  • Grandeur: ένα μεταλλικό παλιό χρυσό.
  • Poupre Brun: ένα καφέ δαμάσκηνο.
  • Khaki Intense: ένα σκούρο χακί.

ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Με μακράς διαρκείας λαμπερές αποχρώσεις που αντανακλούν την παλέτα των γιορτινών ημερών, η χρωστική ουσία των LE VERNIS προσφέρει την τέλεια τελική πινελιά στις εμφανίσεις σας κατά τη γιορτινή περίοδο.

  • Deepness: ένα σκούρο πράσινο.
  • Richness: ένα κόκκινο του κάστανου.Ε

Tags chanel holiday 2019,chanel,makeup,make-up,beauty,Ομορφια,Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7559 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5221 s // Total time: 3.2779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X