Έλλη Κοκκίνου: Απαντά πρώτη φορά για το unfollow με τη Σίσσυ Χρηστίδου


Έλλη Κοκκίνου: Απαντά πρώτη φορά για το unfollow με τη Σίσσυ Χρηστίδου

\"Το βρίσκω πολύ βαρετό για κάποιον...\"

Εδώ και λίγο καιρό τα δημοσιεύματα θέλουν την Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου να έχουν τερματίσει τη δυνατή φιλία τους που κρατούσε χρόνια…

Η αποκάλυψη είχε γίνει μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram, όπου έγινε γνωστό ότι έκαναν unfollow η μια την άλλη.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος στη φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου! [βίντεο]

Χθες, η τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει στο περιστατικό, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου και χαρακτηριστικά ανέφερε: "Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω σχεδόν τίποτα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι, όχι μόνο για εκείνους αλλά και για εμένα. Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία αυτή... Να στεναχωρηθώ για σχόλια; Θα στεναχωρηθώ αν αρρωστήσει ένας δικός μου άνθρωπος… Για τα σχόλια που μπορεί να κάνει κάποιος, όχι και να το ακούσω θα το περάσω στα ψιλά. Έχω μάθει να στεναχωριέμαι για τα σημαντικά πράγματα...Το βρίσκω πολύ βαρετό για κάποιον να κάτσει να κάνει κάτι τέτοιο (σε σχέση με τα unfollow) Δηλαδή ζωή άλλη δεν έχουμε; Εγώ προωσωπικά στο λογαριασμό μου, αν με ακολουθήσει κάποιος και μετά κάνει unfollow έχει κάθε δικαίωμα, που έχει κάθε δικαίωμα, για τους δικούς του λόγους, όπως κάνω και ‘γω, δεν πρόκειται να το μάθω". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, σισσυ χρηστιδου, ελλη κοκκινου, φιλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0193 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4534 s // Total time: 2.4727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X