Επτά εναλλακτικά Χριστουγεννιάτικη δέντρα που θα εντυπωσιάσουν


Επτά εναλλακτικά Χριστουγεννιάτικη δέντρα που θα εντυπωσιάσουν

Διακοσμήστε το σπίτι σας ή το γραφείο σας με μοναδικά και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα για όλα τα γούστα.

Θα μπορούσατε να στολίσετε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος. Αλλά αν είστε πολύ δημιουργικοί, πολύ οικονομικοί, πολύ τεμπέληδες ή πολύ οικολόγοι για ένα αληθινό δέντρο, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο ή θα σας δώσουν ένα μοναδικό τρόπο να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα.

Από τα δέντρα που επιπλέουν στον αέρα έως την επαναχρησιμοποίηση παλαιών βιβλίων και ακόμη και με την ενσωμάτωση κάποιων αστείων παιχνιδιών, τα δέντρα που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι ατελείωτα.

Υπάρχουν άφθονες λαμπρές ιδέες σαν αυτές που συγκέντρωσε το lifebuzz.gr και παρουσιάζουμε παρακάτω για να σας εμπνεύσουμε και να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάτι διαφορετικό για τα φετινά Χριστούγεννα.

Όμπρε δέντρο

Σίγουρα ταιριάζει σε πιο μοντέρνα σπίτια, ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξεκινάει από το απόλυτο λευκό και καταλήγει στο μαύρο και με τα κατάλληλα στολίδια μπορεί να απογειωθεί. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο έντονο, δοκιμάστε όμπρε σε αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου.

Μακραμέ δέντρο

Αν το μακραμέ είναι το φόρτε σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν είστε λάτρης του μακραμέ και το έχετε με τη συγκεκριμένη πλέξη, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το απλό αλλά και ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σας. Με απλά υλικά και πολύ μεράκι θα κάνετε τη διαφορά και θα εντυπωσιάσετε.

Χρυσό δέντρο από σύρμα

Εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο από σύρμα. Ένα πραγματικά ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν το θεωρείτε υπερβολικό για το σπίτι σας, ταιριάζει απόλυτα και σε επαγγελματικούς χώρους. Χρειάζεται μια βάση, πολύ σύρμα για να δώσετε διάφορα γεωμετρικά σχήματα και βάψιμο. Για τους πολύ τολμηρούς μόνο!

Σκανδιναβικό μοντέρνο δέντρο

Αυτό το απλό αλλά μοντέρνο δέντρο έχει τις επιρροές του στη σκανδιναβική διακόσμηση. Απλοί ασύμμετροι κώνοι που σχηματίζουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δέντρο με φωτογραφίες

Κι όμως ένα δέντρο από φωτογραφίες είναι πραγματικά κάτι υπέροχο. Μπορεί να φαίνεται περίεργο στο μάτι αλλά σκεφτείτε το σε μεγάλο μέγεθος, στολισμένο και με φωτάκια και στολίδια, γιατί όχι;

Δέντρο-καθρέφτης

Η μετενσάρκωση του μοντέρνου και του διαφορετικού είναι αυτό το δέντρο. Σε ένα κάθετο καθρέφτη δίπλα στοιβάζετε ότιδήποτε πράσινο (βιβλία, συρτάρια, ράφια) σαν μισή πυραμίδα και στην αντανάκλαση του καθρέφτη έχετε ένα ολόκληρο δέντρο. Τέλειο;

Δέντρο από βιβλία

Τα βιβλία μπορούν να φτιάξουν ένα υπέροχο δέντρο για το γραφείο σας. Για το γραφείο ή το σπίτι αυτό το δέντρο απευθύνεται στους λάτρεις του βιβλίου. Ανοιγμένα βιβλία με γιρλάντες, φωτάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Tags χριστουγεννα, Διακοσμηση, Deco, decor, χριστουγεννιατικο δεντρο, Σπιτι, sweet home


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8414 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4176 s // Total time: 2.2591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X