Αντιγήρανση: Καταπολεμήστε την με τρεις κρέμες προσώπου


Αντιγήρανση: Καταπολεμήστε την με τρεις κρέμες προσώπου

Δώσε στην επιδερμίδα σου όλα όσα χρειάζεται για να λάμψη και πάλι!

Η Frezyderm δημιουργεί προϊόντα περιποίησης προσώπου για κάθε ανάγκη του δέρματος με καινοτομίες, μοναδικές υφές, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Σήμερα, θα γνωρίσουμε τρεις αντιγηραντικές κρέμες που θα μας χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα μας.

Active Block SPF 25 είναι μια εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

Η Anti-Wrinkle Day Cream με πλούσια, μη λιπαρή υφή προσφέρει συσφικτική και επανορθωτική περιποίηση. Με καινοτόμο φόρμουλα που ''γεμίζει'' τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής, επανορθώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης. Παράλληλα, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από τη φθορά και τα ενεργοποιεί για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που "γεμίζουν" τις ρυτίδες από μέσα.

Η Dermiox Cream είναι μια ενισχυμένη κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, "πόδι της χήνας", γύρω από το στόμα και τη μύτη, περίγραμμα χειλιών) και το λαιμό. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, έχει μυοχαλαρωτική δράση ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών (botulinum toxin) και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση. Παράλληλα, θρέφει, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Τα αποτελέσματα διαρκούν όσο εφαρμόζεται το προϊόν σε καθημερινή βάση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από ενέσιμη επεμβατική θεραπεία, για επιμήκυνση της διάρκειας του αποτελέσματος.

Tags Frezyderm, beauty, face, antiaging, Anti-Aging, Ομορφια, προσωπο, αντιγηρανση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7708 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3261 s // Total time: 2.0970 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X