Τα highlights της απονομής των Cyprus Eating Awards 2019! 


Τα highlights της απονομής των Cyprus Eating Awards 2019! 

Όλα όσα συνέβησαν και \"έκλεψαν\" τις εντυπώσεις από τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό του νησιού μας. 

Η 15η απονομή των Cyprus Eating Awards, που παρουσίασε η Nespresso,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 26 Νοεμβρίου, στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να καλωσορίζει τους προσκεκλημένους από τον χώρο της εστίασης, των media, της πολιτικής σκηνής και της κοσμικής ζωής του νησιού. 

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, προλογίζοντας ένα πολύ νοσταλγικό και συγκινητικό βίντεο κάνοντας αναδρομή του θεσμού τα τελευταία 15 χρόνια και με τα λόγια του αείμνηστου Άντη Χατζηκωστή από τη διοργάνωση το 2009. Επίσης, ανακοινώθηκε από τον Χρύσανθο Τσουρούλλη επί σκηνής, ένα ακόμα project που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα αναφερόμενος στο Cyprus Food Festival.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα πιάτα του Paco Pérez, Καταλανό chef βραβευμένο με πέντε αστέρια Michelin. 

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τους νικητές να ανεβαίνουν στη σκηνή παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους και τυγχάνοντας θερμής ανταπόκρισης από το κοινό. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο φωτισμός στην αίθουσα χαμήλωσε και στη σκηνή ανέβηκε ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής, ανατριχιάζοντας τους παρευρισκομένους τραγουδώντας το “Γιασεμί” και συνεχίζοντας με όμορφες μουσικές επιλογές.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilovestyle.com (@ilovestylecom) on

 

Τις εντυπώσεις κέρδισαν, επίσης, και οι ηθοποιοί της σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, Ηλίας Ανδρέου και Κριστιάνα Γεωργίου, με ένα κωμικό ντουέτο έκπληξη, διακωμωδώντας τη συμπεριφορά ενός Κύπριου σε gourmet εστιατόριο.

 


 

 

Tags cyprus eating awards, Cyprus Eating Awards 2019, βραβεια, βραβευσεις, highlights


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0251 s // Total time: 0.0254 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X