Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου! [εικόνες]


Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου! [εικόνες]

Τέτοιες ημέρες κάνω πάντα τη δική μου αναδρομή στο παρελθόν! 

Αρχές Δεκέμβρη... και ούτε που το πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Πότε προλάβαμε κιόλας να μπούμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα! Τέτοιες ημέρες κάθε χρόνο κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν και βρίσκω παλιές φωτογραφίες με φόντο Χριστουγεννιάτικα δέντρα και όχι μόνο, με τα αγαπημένα μου πρόσωπα να χαμογελάμε, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε ευτυχισμένοι! Κάτι τέτοιες στιγμές που καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να ξυπνάμε και να λέμε “ευχαριστώ Θεέ μου”! Ευχαριστώ που μπορώ ακόμα να απολαμβάνω τη ζωή μου! Που είμαι καλά! 

Είναι ότι σημαντικότερο έχουμε! Σιγά σιγά όλοι από δικές μας εμπειρίες το αντιλαμβανόμαστε! Και θυμόμαστε να ζούμε όμορφα την κάθε απλή και καθημερινή στιγμή μας! Έτσι, λοιπόν, σήμερα μιας και υποδεχτήκαμε τον Δεκέμβριο, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις  δικές μου φωτογραφίες των Χριστουγέννων από τα τελευταία χρόνια!

Ας απολαύσουμε αυτό τον μήνα! Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και ας ευχηθούμε να έχουμε όμορφες γεμάτες ευγνωμοσύνη στιγμές όπως αυτές των προηγούμενων χρόνων που βλέπουμε και κάποτε ξεχνάμε την ουσία! Πως είμασταν καλά και ευτυχισμένοι!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, δεκεμβριος, χριστουγεννα, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9330 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3910 s // Total time: 2.3240 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X