Φιλανθρωπικό παζαράκι στο Moondog’s Bar and Grill


Φιλανθρωπικό παζαράκι στο Moondog’s Bar and Grill

Σε γιορτινή διάθεση εν όψει Χριστουγέννων

Στις 9 του Δεκέμβρη 2019, το Moondog's Bar and Grill διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά, το φιλανθρωπικό παζαράκι, "A very Merry Charity Party"! 

Στις 17:00, μικρά παντοπωλεία θα ανοίξουν για να πωλούν μεταξύ άλλων ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα, γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ, χειροτεχνίες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παζαράκι θα πλαισιώνεται από παιδική παράσταση από τον Μάγο Steve Magic, η οποία θα αρχίσει στις 18:00 και ακολούθως η υπέροχη αυτή βραδιά θα συνεχίσει με ζωντανή μουσική η οποία θα ξεκινήσει στις 19:30. 

Και όλα τα πιο πάνω για  καλό σκοπό!

Mέρος θα λάβει και το Go Nadts και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορείτε να μας φιλοξενήσετε λόγο και του φιλανθρωπικού σκοπού

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις και οι καθαρές εισπράξεις του Moondog’s εκείνης της βραδιάς, καθώς και της παιδικής παράστασης θα δοθούν με πολλή αγάπη στον: Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων – Μοναδικά Χαμόγελα

Γι’ αυτό λοιπόν τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, με χριστουγεννιάτικη διάθεση πάμε όλοι στο Moondog’s να προσφέρουμε αγάπη!

CHRISTMAS SPIRIT MODE: ON!!

Joy to the world!

Χορηγοί 
•    Kemanes PrintShop
•    Monkeynastix Cyprus
•    Steve Magic
•    Rotaract Club of Nicosia
•    Center for Social Innovation 
 

Tags παζαράκι, Moondog's Bar and Grill


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3261 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4250 s // Total time: 2.7510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X