Έλενα Στρογγυλιώτου: H νέα συλλογή με νυφικά της επιτυχημένης Kύπριας σχεδιάστριας μόλις κυκλοφόρησε


Έλενα Στρογγυλιώτου: H νέα συλλογή με νυφικά της επιτυχημένης Kύπριας σχεδιάστριας μόλις κυκλοφόρησε

Κύρια πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας, τα υλικά υψηλής ραπτικής και η προσωπικότητα της μοντέρνας bride-to-be.

Η γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Στρογγυλιώτου επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένη, παρουσιάζοντας την καινούρια bridal συλλογή της για το 2020.

Κύρια πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας, τα υλικά υψηλής ραπτικής και η προσωπικότητα της μοντέρνας bride-to-be. Η συλλογή της Στρογγυλιώτου συνδυάζει τον ρομαντισμό με την δυναμική που αποπνέουν τα κορυφαίας ποιότητας υφάσματα, που λειτουργούν ως πρώτη ύλη για την ίδια. Η συλλογή απευθύνεται στις συνειδητοποιημένες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και έχουν άποψη.

Οι περίτεχνες δαντέλες -γραμμικές και κομμένες σε αφηρημένα σχήματα- και οι διαφάνειες, είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την μοναδική συλλογή, ενώ οι πολλές στρώσεις υφασμάτων (layering), τα βολάν, τα φτερά και τα κρόσσια έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κολεξιόν τα φουσκωτά μανίκια στους ώμους και τον καρπό όπως και το έντονο στοιχείο του ντεκολτέ (V-line) που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει θηλυκή και ταυτόχρονα sexy. 

Τέλος, τα σκληρά υφάσματα όπως ο ταφτάς και το brocade, έδωσαν την δυνατότητα στην σχεδιάστρια να δημιουργήσει «δυναμικά» νυφικά για τις νύφες που τολμούν να είναι διαφορετικές την μέρα του γάμου τους.

Η μοναδική αυτή συλλογή νυφικών βρίσκεται ήδη στο ατελιέ της σχεδιάστριας, από την haute couture σειρά της, αλλά και την pret-a-porter.

Βρείτε την νέα συλλογή νυφικών της Έλενας Στρογγυλιώτου στην Λεωφόρο Μακαρίου 82 στην Λευκωσία και στο τηλ: 22 766969.

Web: http://elenastrongyliotou.com/
Facebook: ES - Elena Strongyliotou
Instagram: Elena Strongyliotou Official

Tags fashion, Bridal Collection, trend, style, ελενα στρογγυλιωτου, νυφικα, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.2862 s (230 Queries.) // Parse time: 0.8342 s // Total time: 3.1204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X