Μια μάσκα προσώπου με αληθινό ελληνικό γιαούρτι για άμεση θρέψη και ενυδάτωση


Μια μάσκα προσώπου με αληθινό ελληνικό γιαούρτι για άμεση θρέψη και ενυδάτωση

Καινοτομική superfood μάσκα άμεσης θρέψης και ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα.

Superdose αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού για πρώτη φορά σε μία superfood μάσκα προσώπου άμεσης θρέψης που θα "αγκαλιάσει" το δέρμα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του δικού του καθημερινού στρες, διατηρώντας αποδεδειγμένα την ισορροπία του εξαιρετικά σημαντικού μικροβιώματος. H νέα Hydra-Biome Probiotic Superdose Face Mask της Κορρές με αληθινό ελληνικό γιαούρτι και την πιο απολαυστικά βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose "αντίδοτο" για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος. Σε κάθε ηλικία, σε 15 λεπτά.

Μία παγκόσμια καινοτομία και ένα never-ending love story για τη μάρκα, αυτή τη φορά το αληθινό, ενυδατικό, cooling ελληνικό γιαούρτι ενισχύεται με προηγμένη τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα και extradose πρεβιοτικών και προβιοτικών και μετατρέπει το αφυδατωμένο, ευαίσθητο, θαμπό, κουρασμένο δέρμα στην ισορροπημένη, δυνατή, απαλή, με υγιή λάμψη εκδοχή του. Με κάθε εφαρμογή το δέρμα "εξοπλίζεται", παράλληλα, με μία πιστοποιημένα ανθεκτική ασπίδα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους, όπως το νέφος και η σκόνη. Η αίσθηση είναι αυτή ενός ισορροπημένου, βαθιά ενυδατωμένου, super απαλού δέρματος από την πρώτη χρήση της μάσκας.

Μία πλούσια στρώση σε καθαρό, στεγνό δέρμα και 15 λεπτά είναι αρκετά για να επανέλθει η υγιής όψη και λάμψη του. Superdose άμεσης αίσθησης δροσιάς και άνεσης! Η νέα Hydra-Biome Probiotic Superdose Face Mask της Korres γίνεται, ωστόσο, και μία εξαιρετική μάσκα νύχτας με την εφαρμογή μίας λεπτής στρώσης για ξεκούραστο δέρμα το επόμενο πρωί, ενώ είναι το τέλειο post-party skin treatment και η απόλυτη instant λύση φροντίδας του δέρματος μετά από έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση, μετά από ατελείωτες ώρες σε urban σκηνικό ή στον ήλιο.

Συμβουλή! Διατηρείτε τη μάσκα στο ψυγείο για τονωτικό, extra-cooling effect, καθώς η πρωτοποριακή φόρμουλα προσφέρει ένα superdose ευεργετικής δράσης.

Tags HYDRA-BIOME PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK, korres HYDRA-BIOME PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK, face, face mask, korres, κορρες, Ομορφια, προσωπο, μασκα, μάσκα προσωπου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5597 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3687 s // Total time: 2.9283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X