10+1 καινοτόμα προϊόντα για το πρόσωπο


10+1 καινοτόμα προϊόντα για το πρόσωπο

Επέλεξε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες για λαμπερό και φωτεινό πρόσωπο! 

Καλωσόρισε το 2020 προσθέτοντας στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τα 10+1 καινοτόμα προϊόντα με επαναστατικές συνθέσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στη φροντίδα του προσώπου σας.

1. BLUE BLOOD GEL - YOUTH INFUSER ΤΗΣ NEODERMA

Συμπυκνωμένο gel που συμβάλλει στην οξυγόνωση, την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος ενισχύοντας την ικανότητα του να αμύνεται έναντι στα σημάδια γήρανσης. Ιδανικό προϊόν για το πρόσωπο, το λαιμό, την περιοχή των ματιών και το σώμα. Εφάρμοσε το πρωί και το βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό και προτού προχώρησε σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν φροντίδας δέρματος.

2. ADVANCED GÉNIFIQUE ΤΗΣ LANCÔME

Έχεις σίγουρα ακούσει το όνομα του ορού που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια και έκτοτε δε σταματά να ανανεώνεται. Σήμερα ο Advanced Génifique κυκλοφορεί με νέα σύνθεση, εμπλουτισμένη με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών, που δρα ευεργετικά στο μικροβίωμα, διατηρεί την ισορροπία του και προσφέρει ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

3. THE NECK AND DÉCOLLETÉ CONCENTRATE ΤΗΣ LA MER

Ο θρυλικός Miracle Broth ενσωματώνεται σε μια πολυτελή θεραπεία που προσφέρει ανόρθωση και σφριγηλότητα στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Σε μια βαθιά συμπυκνωμένη μορφή, το πλέον ισχυρό συστατικό της La Mer, ο Miracle Broth, συνδυάζεται με ένα ισχυρό θαλάσσιο ένζυμο που ενισχύει τη φυσική δομή του δέρματος.

4. SKIN CAVIAR EYE LIFT ΤΗΣ LA PRAIRIE

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αυτή που εμφανίζει τα περισσότερα σημάδια γήρανσης. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας ορός που συνδυάζει δύο διαφορετικές συνθέσεις -μία με πέρλες χαβιαριού και μία με γαλάκτωμα ροζ τουρμαλίνης-, οι οποίες ενώνονται και προσφέρουν ανόρθωση και σύσφιγξη.

5. ROSE RADIANCE CREAM ΤΗΣ CLARINS

Μιας νέας γενιάς αντιγηραντική κρέμα για την αναπλήρωση του δέρματος και την ενίσχυση της ακτινοβολίας. Η κρέμα που ενισχύει το δέρμα για να αναπληρώσει, προσφέρει απολέπιση και ομορφύνει το δέρμα και κάθε πρωί αναζωογονεί την φυσική του ελαφριά ροζ ακτινοβολία.

6. REVITALIZING SUPREME + NIGHT ΤΗΣ ESTĒE LAUDER

Η επιδερμίδα αποκτά βαθιά ανανέωση και ανακούφιση με απαλή αίσθηση. Ξύπνησε κάθε πρωί με λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Αυτή η πλούσια, υπερ-θρεπτική κρέμα με πολλαπλά οφέλη δημιουργήθηκε ειδικά για τη νύχτα. Κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των γραμμών ενώ κοιμάσε. Με εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

7. NEOVADIOL ROSE PLATINIUM NIGHT ΤΗΣ VICHY

Ολοκληρωμένη φροντίδα για θρέψη κι επανόρθωση, που αναζωογονεί και δυναμώνει την ώριμη επιδερμίδα, με άμεση δράση κατά των γραμμών ύπνου.  Εμπλουτισμένη με ασβέστιο και φυτικά σάκχαρα, καταπολεμά τα σημάδια του ύπνου, επαναφέρει τη φρεσκάδα και μεταμορφώνει την επιδερμίδα άμεσα και σε βάθος χρόνου.

8. SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE ΤΗΣ CHANEL

O όρος Sublimage L’ Essense Fondamentale ασκεί ολοκληρωμένη δράση στην πυκνότητα και το μικροανάγλυφο του δέρματος. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, πιο σφριγηλή, πιο τονωμένη. Οι πόροι του δέρματος σφίγγουν, το οβάλ επανασχεδιάζεται και οι όγκοι του προσώπου επαναπροσδιορίζονται αρμονικά. Μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται σα να έχει κάνει λίφτινγκ γίνεται αφράτη και λαμπερή.

9. PURE VITAMIN C10 ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY

Ο συνδυασμός καθαρής βιταμίνης C σε ποσοστό 10% και συστατικών περιποίησης που καταπραΰνουν το δέρμα, όπως το ιαματικό νερό και το neurosensine, αποτελούν το μυστικό του νέου αντιγηραντικού ορού της La Roche-Posay, ο οποίος υπόσχεται να αποκαλύψει όλη τη λάμψη ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας

10. DREAMSKIN CARE & PERFECT ΤΟΥ DIOR

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Dreamskin είναι εδώ για να προσφέρει υγιές και φυσικά όμορφο δέρμα. Χάρη σε ένα σύμπλεγμα που συνδυάζει μαργαριτάρι για λάμψη, χρωστικές για διόρθωση του χρώματος και μικροπούδρες για καμουφλάρισμα των ατελειών, η νέα αυτή λεπτόρρευστη κρέμα λειτουργεί σαν οπτικό πέπλο που αφήνει την επιδερμίδα φωτεινή, ματ, άψογη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

11. SIERO UNICO UNIVERSAL YOUTH ESSENCE SERUM ΤΗΣ COLLISTAR

Ένας πολυδιάστατος, ισχυρός ορός νεότητας που λειτουργεί ως πολύτιμο συμπλήρωμα αποκατάστασης και ανάπλασης του δέρματος. Η μοναδικά ελαφριά και ενυδατική υφή του, εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε, προσφέρει αντιοξειδωτική και αναγεννητική δράση. Πρόκειται για μια πραγματικά ολοκληρωτική θεραπεία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Tags προσωπο, φροντίδα, Ομορφια, beauty, face, face cream, Serum, ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΡΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2546 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3128 s // Total time: 2.5674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X