Επίλεξε τα πιο ξεχωριστά παπούτσια από τη συλλογή της DKNY για το γιορτινό ρεβεγιόν


Επίλεξε τα πιο ξεχωριστά παπούτσια από τη συλλογή της DKNY για το γιορτινό ρεβεγιόν

Ο αμερικάνικος οίκος DKNY γιορτάζει τα 30α του γενέθλια διαχέοντας παντού την αύρα της Νέας Υόρκης μέσα από τη νέα καμπάνια για το φθινόπωρο του 2019.

Με επιρροές από τις αντιθέσεις και τα πιο glam στοιχεία της Νέας Υόρκης, παίζει με τα έντονα γραφικά, τις υφές και τους αμέτρητους συνδυασμούς αναβιώνοντας το αμερικάνικο στυλ που χαρακτηρίζει την DKNY από τα πρώτα της βήματα.  

Στη φθινοπωρινή συλλογή της DKNY για το 2019, κυρίαρχες επιλογές του brand αναβιώνουν με statement λεπτομέρειες.  

Με την επιμέλεια του φωτογράφου Amy Troost και του στυλίστα Carlos Nazario, η τραγουδίστρια, με την ακλόνητη αυτοπεποίθησή της και το γνήσιο ταλέντο της, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα της DKNY, διαχέοντας παντού την αύρα της Νέας Υόρκης. Η punk στάση και το casual ύφος της τραγουδίστριας, την έχουν καθιερώσει ως την καλύτερη εκπρόσωπο της γενιάς της, ενώ η επιτυχία του single της “Without me” την καθιστούν ως ανερχόμενη δύναμη στη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως.  

 

 

«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό».. αναφέρει η Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια φορώντας τα πιο δυνατά κομμάτια της συλλογής. Αν λοιπόν έχεις ήδη βρει το τέλειο φόρεμα για το φετινό ρεβεγιόν και θέλεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια για να ολοκληρώσεις το look, μπορεί απλώς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Harala, και να το ανακαλύψεις μέσα από την συλλογή της DKNY!

Διάφορα σχέδια παπουτσιών μπορούν να αποτελέσουν την τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσετε το γιορτινό σας ντύσιμο. Διαλέγοντας λοιπόν το ιδανικό σχέδιο μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο πάρτι της χρονιάς. Η πιο κλασική επιλογή για το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν είναι άλλη από τις γόβες.

‘Ομως υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες, εντυπωσιακές και άνετες προτάσεις. Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε: Τα IVY, τα ψηλοτάκουνα trendy animal print πέδιλα της χειμερινής συλλογής DKNY, είναι ότι χρειάζεσαι για μια κομψή εμφάνιση την βραδιά του Ρεβεγιόν αλλά και όλο το χειμώνα.    

Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα KRIS, αυτά τα εκπληκτικά DKNY slingbacks παπούτσια, με το ψηλό τακούνι, κάνουν το σύνολο αρμονικά εντυπωσιακό. Φέτος τα slingbacks παπούτσια κάνουν δυναμικό comeback, αν λατρεύεις και εσύ αυτό το στυλ μπορείς κάλλιστα να κάνεις μια μαγευτική γιορτινή εμφάνιση φορώντας τα. Θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!    

Τέλος τα TESSI, τα slip on bootie μαύρα μποτάκια της DKNY. Έχουν χοντρό τακούνι και τρακτερωτή σόλα, που τα καθιστά κομψά και αναπαυτικά ταυτόχρονα.

Ό,τι καλύτερο δηλαδή, αν θέλεις να είσαι στυλάτη και ξεχωριστή μέσα στο πλήθος του πάρτι. Συνδυάζοντας λοιπόν ένα ζευγάρι μποτάκια με το βραδινό σας φόρεμα ή το ντύσιμο με φούστα / παντελόνι, αναδεικνύεται το στυλ σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!    

Στα καταστήματα Haralas θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παπουτσιών από τη συλλογή της DKNY, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο.

HARALAS | Λευκωσία (Nicosia Mall) Μαδρίτης 2 Τηλέφωνο: +357 22656807
HARALAS | Πάφος (Kings Avenue Mall) Αγίου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2 Τηλέφωνο: +357 22656802

Tags dkny, μόδα, παπούτσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1860 s (228 Queries.) // Parse time: 4.8651 s // Total time: 7.0510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X