Το bachelorette party μου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο! [εικόνες]


Το bachelorette party μου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο! [εικόνες]

Σε πέντε ημέρες ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άνθρωπό μου

Αυτό ήταν λοιπόν το δεύτερο και τελευταίο μου bachelorette! Πλέον βρισκόμαστε τόσο κοντά στο γάμο και αυτό μου φαίνεται απίστευτο! Σε πέντε ημέρες από σήμερα θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον άνθρωπο μου με τον οποίο μετράω οκτώ χρόνια σχέσης! 

Αγχωμένη δεν νιώθω ακόμα για έναν περίεργο λόγο! Μόνο ανυπομονησία! Καλύτερα όμως μιας και με το άγχος πολλές φορές ξεχνάμε να απολαύσουμε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μας!

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν μια υπέροχη βραδιά για μένα και τις αγαπημένες μου φίλες. Περάσαμε φανταστικά στο Cafe Mercedes, στη Λευκωσία. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε και ανταλλάξαμε ευχές! Ένιωσα ευγνώμων! Είναι όμορφο να έχεις γύρω σου άτομα που πραγματικά σε αγαπάνε και θέλουν μόνο το καλό σου! Να χαίρονται με τη χαρά σου και να ανυπομονούν μαζί σου! Είμαι τυχερή που τις έχω στη ζωή μου! 

Και όντως ήταν όλα τόσο όμορφα... και άλλο τόσο ευχόμαστε να είναι στο γάμο! Εμείς φίλοι και φίλες μου τα λέμε ξανά σε λίγες μόνο μερούλες! Όταν πλέον θα είμαι παντρεμένη! 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, πάρτι, bachelorette, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2951 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3687 s // Total time: 2.6638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X