Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν


Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Τα outfits που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί…

Οι προβολείς άναψαν, το κόκκινο χαλί στρώθηκε και κάποιοι από τους αστέρες του Χόλυγουντ κατάφεραν να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Ποιοι ήταν αυτοί;

Cate Blanchett

Πρώτη και καλύτερη η Cate Blanchett, η οποία ήταν εκθαμβωτική μέσα στην κίτρινη δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou.

Zoë Kravitz

Το polka dot είναι ένα από τα πιο elegant prints και η Zoë Kravitz, το απέδειξε με την εμφάνιση της πάνω στο κόκκινο χάλι επιλέγοντας μια φούστα και μια μπλούζα με πουά print, δια χειρός Anthony Vaccarello.

Margot Robbie

Η Margot Robbie έκανε γι’ άλλη μια φορά μια chic εμφάνιση με κομμάτια του γαλλικού οίκου Chanel. Επέλεξε να φορέσει ένα κεντημένο πολύχρωμο, μεταλλικό bustier μαζί με μια σατέν μακριά φούστα.

Zoey Deutch

Η Zoey Deutch φόρεσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν- statement μανίκια, με μια δημιουργία του οίκου Fendi και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Kerry Washington

Ιδιαίτερα τολμηρή αλλά ταυτόχρονα και πολύ εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Kerry Washington με Altuzarra φόρεμα.  

Kaitlyn Dever

Τα ογκώδη μανίκια και το πανέμορφο μείγμα από τα χρώματα του ροζ, του κόκκινου, του μαύρου και του λευκού ήταν αρκετά για να μας κάνουν να λατρέψουμε το Valentino φόρεμα της Kaitlyn Dever.

Tags GOLDEN GLOBE AWARDS 2019, GOLDEN GLOBE AWARDS, fashion, style, trend, best dressed, χρυσες σφαιρες, χρυσες σφαιρες 2019


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3014 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2225 s // Total time: 2.5239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X