Netflix: Αυτή είναι η σειρά που πρέπει να δεις ανάλογα με το ζώδιο σου


Netflix: Αυτή είναι η σειρά που πρέπει να δεις ανάλογα με το ζώδιο σου

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποια σειρά από το Netflix σου ταιριάζει

Το Netflix που έχει μπει για τα καλά στη ζωή των περισσοτέρων από εμάς, δεν θα μπορούσε με την έλευση του νέου έτους να μην μας παρουσιάσει τις σειρές που μας προτείνει ανάλογα με το ζώδιο μας. 

Αν είσαι από τα άτομα τα οποία είναι αναποφάσιστα και δεν ξέρεις ακόμα ποια σειρά να ξεκινήσεις, τσέκαρε τα ακόλουθα και θα διευκολυνθείς. 

Κριός

The Umbrella Academy

Ο Κριός γεννήθηκε έχοντας να αγωνιστεί και να φροντίσει τον εαυτό του -ακριβώς όπως και τα παιδιά της συγκεκριμένης σειράς, τα οποία γεννήθηκαν ανεξήγητα από μητέρες που δε γνωρίζουν κάπου στο 1989 και υιοθετήθηκαν από έναν δισεκατομμυριούχο, ο οποίος τους προετοιμάζει τώρα για να σώσουν τον κόσμο. Οι Κριοί είναι ισχυροί άνθρωποι που έγιναν έτσι, επειδή συνήθως δεν είχαν άλλη επιλογή. Το The Umbrella Academy ρίχνει φως στον τραυματισμό, καθώς και στην επούλωση των πληγών της παιδικής ηλικίας, στοιχεία που συνοδεύουν δια βίου τον Κριό.

Ταύρος

The Crown

Όσοι εκπροσωπούνται από το ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα επιθυμούν να μάθουν τα πάντα για τα ενδότερα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Η σειρά The Crown διερευνά τις σχέσεις σε ένα ουσιαστικό επαγγελματικό περιβάλλον, στο οποίο οι Ταύροι είναι εξαιρετικοί. Επιπλέον, η σειρά διερευνά πώς τα έθιμα και η παράδοση μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα straight jacket, που στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι πρακτικό. Οι Ταύροι είναι πιστοί στους άλλους, καθώς και στις παραδόσεις, οπότε το Στέμμα μπορεί να τους δείξει πώς μια τέτοια "προσκόλληση" οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα πολλές φορές.

Δίδυμος

Sabrina

Λαμβάνοντας χώρα στο ίδιο «σύμπαν» με το Riverdale, το συναρπαστικό θέμα και της εν λόγω κλασικής -sci fi ουσιαστικά- σειράς θα τραβήξει τον Δίδυμο από την αρχή. Οι Δίδυμοι είναι ένα δυαδικό ζώδιο, κάνουν συνεχώς επιλογές: σωστό ή λάθος, ψηλά ή χαμηλά. Οι ψυχικές περιπέτειες και διακυμάνσεις της Sabrina δείχνουν κάποιες αντιφατικές παρορμήσεις που κάνουν την κατάσταση λιγότερο βαρετή για τα συγκεκριμένα ανήσυχα άτομα.

Καρκίνος

One Day at a Time

Οι Καρκίνοι, που κατανοούν βαθιά τη σημασία της φροντίδας θα εκτιμήσουν τη συγκεκριμένη σειρά. Πιστεύουν άλλωστε, ότι οι αγαπημένοι τους ομορφαίνουν ανά πάσα στιγμή τη ζωή τους. Το tv show One Day at a Time παρέχει επίσης συμβουλές για τη διατήρηση καλών οικογενειακών σχέσεων, ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες. Οι Καρκίνοι που αγαπούν την οικογένεια θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα μια σειρά που έχει επίκεντρο την αγάπη κι εξεύρεση λύσεων στα οικογενειακά προβλήματα.

Λέων 

Sex Education

Αυτό το show για εφήβους που έρχονται αντιμέτωποι με τις ορμόνες και τα σώματά τους θα ενδιαφέρει σίγουρα τον γοητευτικό Λέοντα, ο οποίος θα απολαύσει να βλέπει πρωτάρηδες να δοκιμάζοντας στις πρώτες ερωτικές σχέσεις τους. Παράλληλα, είναι πιθανό να βρουν τα θέματα του Sex Education συναρπαστικά και worthtelling.

Παρθένος 

Tidying Up

Oι Παρθένοι, τα φρικιά οργάνωσης του ζωδιακού κύκλου, θα αγαπήσουν τη σειρά Tidying Up, στην οποία η organizer expert Marie Kondo βοηθά τους πελάτες της να κόψουν την ακαταστασία και να αλλάξουν μια για πάντα τον χώρο τους, μέσα από συγκεκριμένα βήματα. Ο Παρθένος είναι συνετός άνθρωπος, που δεν ενθουσιάζεται εύκολα. Οι μόνες συμβουλές που σίγουρα θα διεγείρουν έναν Παρθένο είναι οι μικρές συναισθηματικές νίκες των πελατών της Kondo, όταν πια πάρουν την οργάνωση της ζωής τους στα χέρια τους.

Ζυγός 

Dear White People

Πρόκειται για μία αναζωογονητική εξερεύνηση των φυλετικών σχέσεων σε ένα φανταστικό πανεπιστήμιο του Ivy League. Οι Ζυγοί θα αγαπήσουν το γεγονός ότι το tv show συμβολίζει τις κλίμακες με την προοπτική τους στην κοινωνική δικαιοσύνη. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί στην εξισορρόπηση ανθρώπων και καταστάσεων. Η σειρά δίνει μια καινούρια φωνή στην πολιτιστική συζήτηση με επίκεντρο τις φυλετικές σχέσεις, με έναν τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ πριν, που θα αγαπήσουν οι δίκαιοι Ζυγοί.

Σκορπιός

You

Το You, με πρωταγωνιστή τον Σκορπιό Penn Badgley, ρωτάει το ερώτημα "εσείς πόσο μακριά θα πηγαίνατε για την αγάπη"; Ο Σκορπιός πιθανότατα να ταυτιστεί λόγω συναισθημάτων με τον πρωταγωνιστή της σειράς Jo. Μπορεί να είναι εμμονικός, ακραίος, ακόμη κι επικίνδυνος, ωστόσο το κάνει από αγάπη. Η αγάπη μοιάζει με ένα εθιστικό φάρμακο και ο Σκορπιός το ξέρει καλά αυτό. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, εκείνος έρχεται σε επαφή με τις σαρκικές του παρορμήσεις.

Τοξότης 

Νarcos

Οι Τοξότες είναι πολύ φιλοσοφημένοι και στοχεύουν πάντοτε στη λεγόμενη "big picture". To Νarcos διερευνά τους μύθους που περιβάλλουν τους ισχυρούς ανθρώπους και την κοινωνία, στην οποία ενεργούν. Πρόκειται να αγαπήσουν αυτή τη γνωστή ιστορία με επίκεντρο τον βασιλιά Pablo Escobar, ο οποίος έβγαλε δισεκατομμύρια μέσω της παραγωγής και της διανομής απαγορευμένων ουσιών.

Αιγόκερως

Ozark

Οι Αιγόκεροι θα αγαπήσουν τον οικονομικό σύμβουλο και τον επίσης Αιγόκερω Jason Bateman, ο οποίος επίσης σκηνοθετεί και κάνει την παραγωγή για το Ozark. Η σειρά διδάσκει μερικά πολύ μυστηριώδη μαθήματα σχετικά με τα οικονομικά, και καταφέρνει να κάνει τον τηλεθεατή ένα πιο έξυπνο και προσεκτικό επιχειρηματικό πρόσωπο. Ο Αιγόκερως αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια -λίγο μετά τον Σκορπιό ίσως- και το συγκεκριμένο tv show διερευνά αυτή τη "λεπτή" γραμμή ανάμεσα στο τι είναι φιλόδοξο και τι ανήθικο, μια γραμμή που οι Αιγόκεροι διασκεδάζουν να "σπάνε".

 

Υδροχόος 

Russian Doll

Ακριβώς όπως και η Russian Doll, έτσι κι οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι αυστηροί στις ψυχολογικές αντιδράσεις τους, γι' αυτό και αυτή είναι η κατάλληλη σειρά για εκείνους. Οι Υδροχόοι είναι στοχαστές, που ενδιαφέρονται για την κατασκευή του σύμπαντος και της ανθρώπινης σύνδεσης, την οποία διερευνά το εν λόγω tv show.

Ιχθύς  

Βlack Mirror

Οι Ιχθείς θα αγαπήσουν τις αγωνιώδεις, σατιρικές ιστορίες που εξερευνούν τη συλλογική ανησυχία για την κοινωνία ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας. Επίσης, θα συνδεθούν με τη μυστηριακή "συνείδηση" της επιτυχημένης σειράς, αφού μερικές φορές ζουν σε όνειρο. Οι Ιχθείς θα αγαπήσουν και θα δουν στους εαυτούς τους τα συναισθήματα, που ξεδιπλώνονται στο Black Mirror, καθώς και το πώς η κοινωνία παίζει ρόλο στην καθημερινή ευτυχία, θλίψη και σε οποιαδήποτε άλλο είδος συγκίνησης.

Πηγή: Glow.gr

Tags netflix, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5427 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4727 s // Total time: 3.0154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X