Χρύσανθος Τσουρούλλης – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γνωρίζετε γιατί μιλάνε… ισπανικά;


Χρύσανθος Τσουρούλλης – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γνωρίζετε γιατί μιλάνε… ισπανικά;

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!  

Το Σίγμα από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 21:15 θα προβάλει την ισπανική σειρά εποχής Velvet. Μια σειρά γεμάτη έρωτα, ίντριγκα και μόδα που για χάρη της ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησαν ισπανικά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sigma TV (@sigmatvcy) on

Γνώρισε τους χαρακτήρες και ταυτίσου… 

Paula Echevarría (Ana Ribera)

Είναι προικισμένη με μια σπάνια φυσική ομορφιά και ταλέντο στο σχέδιο μόδας. Όνειρό της είναι να γίνει μεγάλη σχεδιάστρια μόδας. Μεγάλωσε χωρίς γονείς, με τον θείο της τον Emilio και έγινε μοδίστρα στο μεγάλο οίκο μόδας Gallerias Velvet όπου και ερωτεύτηκε τον Alberto, το μεγάλο κληρονόμο του οίκου.
 
Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez)

Ο μεγάλος κληρονόμος του μεγάλου οίκου μόδας Gallerias Velvet. Ο πρωτότοκος γιος της μεγάλης οικογένειας Márquez που όμως ερωτεύτηκε την Ana, την κοπέλα που ανήκει σε μια κοινωνική θέση που δεν ταιριάζει με την δική του.


  
Aitana Sánchez-Gijón (Doña Blanca)

Είναι υπεύθυνη στο τμήμα της ραπτικής. Είναι ψυχρή και σκληρή με τους υφισταμένους της καθώς πιστεύει ότι έτσι το προσωπικό θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα και σωστότερα στη δουλειά του και να μειώνονται οι πιθανότητες λαθών. Παρόλο που αυτή έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της μια που άφησε την κόρη της στην μητέρα της για να προσηλωθεί στην καριέρα της. 

Pepe Sacristán (Don Emilio)

Είναι ο υπεύθυνος τους προσωπικού και θείος της Ana. Μια ζωή ήταν καλός άνθρωπος και έμπιστος, για αυτό και ο πατέρας του Alberto του έχει εμπιστευθεί το μεγαλύτερο του μυστικό. Η μόνη σκέψη του στοργικού αυτού θείου είναι η ανιψιά του Ana. Να είναι ευτυχισμένη και να έχει καλύτερη ζωή από αυτόν, 

Natalia Millán (Doña Gloria)

Είναι η σύζυγος του πατέρα του Alberto, Don Rafael. Μετά τον γάμο της προσπαθεί να κρύψει την ταπεινή της καταγωγή και ευελπιστεί η κόρη της Patricia, να πάρει έναν σημαντικό ρόλο στον οίκο μόδας. Γενικά είναι μια αδίστακτη γυναίκα που αναζητά τη δύναμη!

Tags Velvet, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χρύσανθος τσουρούλλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5445 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2186 s // Total time: 2.7631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X