Η επίσημη ανακοίνωση για Ηarry και Meghan από το παλάτι που δεν περιμέναμε


Η επίσημη ανακοίνωση για Ηarry και Meghan από το παλάτι που δεν περιμέναμε

Η Βασίλισσα μίλησε και πήρε την απόφαση της που ομολογουμένως μας εξέπληξε. 

Μετά τον τεράστιο σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση του πρίγκιπα Ηarry και της συζύγου του Meghan Markle να εγκαταλείψουν το παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα παίρνοντας την ζωή στα χέρια τους ήρθε αυτό που δεν περιμέναμε.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε πριν από μερικές ώρες επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό το γεγονός αφήνοντας μας άφωνους με τον τρόπο που επέλεξε να το χειριστεί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που βγήκε από το παλάτι αναφέρει: “Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Ηarry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μου. Ο Harry και η Meghan  έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια κεφάλαια στη νέα τους ζωή. Έχει συμφωνηθεί πως θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος, κατά την οποία, το ζευγάρι θα περνάει χρόνο και στον Καναδά και στην Μεγάλη Βρετανία”

H αλήθεια η απόφαση αυτή ήταν κάτι που μας εξέπληξε μιας και δεν περιμέναμε τη στήριξη και την κατανόηση της Βασίλισσας προς το ζεύγος. 

Tags βασίλισσα Ελισάβετ, πρίγκιπας Harry, Meghan Markle, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0075 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4501 s // Total time: 2.4577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X