Έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσω…


Έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσω…

Σας ευχαριστώ για τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί… 

Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσω! Έχω τόσα πολλά να πω και τόσα πολλά να γράψω που σίγουρα ένα μόνο άρθρο δεν αρκεί! 

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας λοιπόν με το ilovestyle.com και το προσωπικό μου blog σας αφήνω με τις πιο όμορφες εμπειρίες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα πιο ωραία συναισθήματα! 

Μια ομάδα που με βοήθησε τόσο πολύ και ήταν δίπλα μου σε κάθε επιλογή μου. Η ομάδα αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνώ μαζί σας, να μοιράζομαι στιγμές της καθημερινότητας μου αλλά και φωτογραφίες από τις διάφορες χώρες του κόσμου που έχω επισκεφτεί. Μαζί σας μάθαινα και εγώ! Έκανα την έρευνα μου κάτι που κατάλαβα αργότερα πόσο ενδιαφέρον τελικά είναι! 

Εάν κάνω λοιπόν μια αναδρομή σε όλα τα άρθρα αυτά θα νιώθω σίγουρα ευγνώμων! Είναι τόσα πολλά που μοιράστηκα μαζί σας που είχατε γίνει αναμφισβήτητα  κομμάτι της ζωής μου και σιγά σιγά είχα την ανάγκη να σας γράψω όσα περνώ και όσα νιώθω καθημερινά!

Ένα ευχαριστώ στην ομάδα του Ilovestyle.com είναι πολύ λίγο. Τους αγαπώ έναν προς έναν και τους ένιωσα σαν οικογένεια μου! Δεν μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω εσάς για τα προσωπικά μηνύματα που έπαιρνα κάθε φορά που δημοσίευα ένα άρθρο στο blog! Για την αγάπη σας και τη στήριξη σας! 

Θα τα πούμε σύντομα! Σας αγαπώ! Μην ξεχνάτε να περνάτε τη κάθε στιγμή σας ξεχωριστά με αυτούς που αγαπάτε!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια,blog,BLOGGER,αποχαιρετισμος,showbiz,gossip,celebrities,διασημοι,showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8956 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5133 s // Total time: 2.4088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X