Χριστίνα Κυριάκου: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη! 


Χριστίνα Κυριάκου: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη! 

Η άγνωστη φάση της ζωής της που θέλησε να μοιραστεί με τους followers της,

Η Χριστίνα Κυριάκου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες εκπροσώπους της κυπριακής showbiz, η οποία εκτός από την υποκριτική έχει και μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και φέτος έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και on stage στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, στη Λεμεσό. 

Η ηθοποιός θέλησε να κάνει μία εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιλώντας για την περίοδο στη ζωή της που φλέρταρε με την κατάθλιψη, όπως επεσήμανε στο post της.

“Κάνοντας εκκαθάριση στο κινητό βρίσκω αυτή την φωτογραφία και ήθελα να μοιραστώ μαζί σου το background. 4.30 π.μ  Μάιος 2019

Περιμένοντας το Skype call Για το τελικό μου Interview (Είχαν προηγηθεί πολλά στάδια πιο πριν ) με την Emirates για να με πάρουν δουλειά σαν αεροσυνοδό. Ένιωθα ή τουλάχιστον νόμιζα ότι ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου και να το ξεκινήσω από την αρχή. Ήταν μάλλον ένας τρόπος διαφυγής-η εύκολη λύση. Φλερτάροντας με την κατάθλιψη  που δεν είδε ποτέ κανείς. Την απογοήτευση για διάφορα/ους που δεν είδε ποτέ κανείς. Το χάσιμο του εαυτού μου • ποια είμαι-τι θέλω -τι κάνω ,που δεν είδε ποτέ κανείς.

Και τώρα, Κάποιους μήνες μετά,  λέω και πιστεύω περισσότερο από ποτέ πως Πάντα όλα για κάποιο λόγο γίνονται και είναι πάντα για καλό σου. Αρκεί να έχεις την ΥΠΟΜΟΝΗ και ξεκάθαρο στόχο. Να έχεις ανθρώπους κοντά σου που να το επικοινωνείς ουσιαστικά. Να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.  Το ΘΕΛΩ και η ΑΓΑΠΗ είναι η πιο δυνατές λέξεις που έχω γνωρίσει”, έγραψε χαρακτηριστικά. 


 

Tags Χριστίνα Κυριάκου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9647 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4256 s // Total time: 2.3903 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X