"Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector": H νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου έρχεται στη Nova Cyprus!


"Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector": H νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου έρχεται στη Nova Cyprus!

Η σειρά που θα σας καθηλώσει.

Η νέα συναρπαστική, αστυνομική σειρά μυστηρίου, δέκα επεισοδίων, "Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector", κάνει πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00 από το Novacinema4HD. Η σειρά προβάλλεται πολύ κοντά με την προβολή της στην Αμερική και φιλοδοξεί να γίνει η νέα εβδομαδιαία αγαπημένη συνήθεια των συνδρομητών της Nova Cyprus!

Η σειρά "Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector", είναι βασισμένη στην νουβέλα του Jeffery Deaver, "Συλλέκτης Οστών", και στην ομότιτλη ταινία – blockbuster, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και την Αντζελίνα Τζολί. H υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός αστυνομικού ντετέκτιβ (Russell Hornsby), ο οποίος με τη βοήθεια μίας νεαρής αστυνομικού προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο δολοφόνος σκηνοθετεί τις εκάστοτε δολοφονίες του ως μέρος ενός συνολικού πάζλ προς συναρμολόγηση. Πρωταγωνιστούν οι Russell Hornsby, Arielle Kebbel, και Michael Imperioli.

Η σειρά διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 


 

Tags Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector, nova cyprus, σειρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1775 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4030 s // Total time: 2.5805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X