Αυτό το χρώμα μαλλιών θα κυριαρχήσει το 2020


Αυτό το χρώμα μαλλιών θα κυριαρχήσει το 2020

Το χρώμα που ζητούν επίμονα οι γυναίκες είναι μια απόχρωση που είναι εύκολη να πετύχουν τόσο οι καστανές, όσο και οι ξανθές.

Το 2020 φέρνει νέες τάσεις στο χρώμα μαλλιών, με ιδιαίτερες αποχρώσεις που δεν έχουμε συνηθίσει αλλά και νέους τρόπους εφαρμογής της βαφής.

Αυτές οι νέες τεχνικές υπόσχονται να μη φθείρουν την τρίχα, ενώ έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών.

Σύμφωνα με τους κορυφαίους color stylists, υπάρχει ένα χρώμα που ήδη από το 2019 ζητούν επίμονα οι γυναίκες και αναμένεται αυτή τη χρονιά να είναι πρώτο σε ζήτηση.

Μία απόχρωση μαλλιών που είναι εύκολη να πετύχουν τόσο οι καστανές, όσο και οι ξανθές, ενώ είναι εντελώς διαφορετική από όσες είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε γύρω μας, μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για το strawberry blonde ή αλλιώς το φραουλένιο ξανθό. Οι αποχρώσεις του κόκκινου εξακολουθούν να είναι μία δυνατή τάση για το 2020, αλλά αν αναζητάτε την πιο light έκδοση, σύμφωνα με το bovary.gr, το strawberry blonde είναι το χρώμα που θέλετε.

Για να σας βοηθήσουμε περισσότερο, αυτό το χρώμα είναι αυτό της Isla Fisher, της Nicole Kidman αλλά και της Rachel McAdams. Ένα ζεστό και ιδιαίτερο ξανθό που δε θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο.

Δείτε στην πιο κάτω gallery…

Tags hair, beauty, hair color 2020, hair color, strawberry blonde, μαλλιά, Ομορφια, χρωμα μαλλιων, χρωμα μαλλιων 2020, φραουλένιο ξανθό


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1125 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6118 s // Total time: 3.7242 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X