Χάρης Αριστείδου: Μάθαμε πως έγινε η πρόταση γάμου στη σύντροφό του


Χάρης Αριστείδου: Μάθαμε πως έγινε η πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Όλες οι λεπτομέρειες για το ευχάριστο γεγονός

Η νέα χρονιά τούς βρήκε πιο ερωτευμένους από ποτέ και αρραβωνιασμένους, αφού λίγα λεπτά πριν μπει το 2020 ο Χάρης γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου. 

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτινές μέρες ταξιδεύοντας, κάνοντας Χριστούγεννα αρχικά στη Μαδρίτη. Για την αλλαγή του χρόνου επέλεξαν τη  φαντασμαγορική Σιγκαπούρη και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Marina Bay Sands. 

Λίγα λεπτά πριν μπει το 2020 και ενώ βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου βλέποντας τα show που γίνονταν και με αναμονή του φαντασμαγορικού σόου της αλλαγής του χρόνου, ο Χάρης γονάτισε μπροστά σε χιλιάδες παρευρισκομένων και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Εκείνη δακρυσμένη τον αγκάλιασε και με ένα τρυφερό φιλί στα χείλη τού είπε το "Ναι", ενώ ο κόσμος που αντιλήφθηκε το γεγονός ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Το τελευταίο διάστημα τόσο η Μαριλένα όσο και τα φιλικά τους πρόσωπα πείραζαν τον ηθοποιό ρωτώντας τον "Πότε θα γονατίσει". 

Εκείνος επέλεξε εκείνη τη μαγική στιγμή και ήδη άρχισαν τις προετοιμασίες της πιο ξεχωριστής στιγμής της σχέσης τους. Η επιστροφή τους στην Κύπρο τούς βρήκε να δέχονται τα συγχαρητήρια όλων και με τον Χάρη στα επόμενα 24ωρα να αποχωρίζεται την αγαπημένη του για να συνεχίσει τα ταξίδια του για την εκπομπή που ετοιμάζει για την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ με τίτλο "Travel Time" και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”
 

Tags χαρης αριστειδου, μαριλενα φουκαριδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, πρόταση γάμου, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5611 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4957 s // Total time: 3.0568 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X