Στην πρώτη μου ιστορία θα δεις την αλλαγή που έκανα!


Στην πρώτη μου ιστορία θα δεις την αλλαγή που έκανα!

Η απόφαση που πήρα και η διαδικασία μεταμόρφωσης! 

Ήθελα πολύ να αρχίσω το δικό μου blog γιατί πάντα μου άρεσε το γράψιμο, τα ημερολόγια και γενικότερα να μιλάω (μιλάω πολύ) αλλά και να μοιράζομαι ιστορίες.  Έτσι όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου προτάθηκε να έχω το δικό μου blog μέσα από το ilovestyle.com χωρίς κανένα δισταγμό η απάντηση ήταν θετική! Το ilovestyle το αγαπώ για πολλούς λόγους αλλά αυτά θα σου τα διηγηθώ σε κάποια άλλη στιγμή…

Πόσο χαίρομαι λοιπόν που από σήμερα θα μοιράζομαι μαζί σου στιγμές από την καθημερινότητα μου, τα ενδιαφέροντα μου και ενδεχομένως τους προβληματισμούς μου, ευελπιστώντας να σου δώσω έμπνευση μέσα από τις ιστορίες μου, όπως ακριβώς εμπνέομαι και εγώ μέσα από ιστορίες άλλων.

Η πρώτη μου ιστορία έχει να κάνει με τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση (αλλαγές στα μαλλιά) κάτι το οποίο προβληματίζει πολύ εμάς τις γυναίκες. Nα σου πω ότι παλαιότερα αν μου έλεγε κανείς να κάνω αλλαγή στα μαλλιά το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν αν θα μου ταίριαζε, πόσο θα άλλαζε η εξωτερική μου εμφάνιση και αν μετάνιωνα για την αλλαγή που έκανα (είμαι σίγουρη ότι και εσύ το ίδιο σκέφτεσαι).

Ε, λοιπόν όταν έχεις τον καλύτερο κομμωτή και τον εμπιστεύεσαι τυφλά τίποτα από τα πιο πάνω δεν ισχύουν. Στη δική μου περίπτωση εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια τον Χρίστο Αρτεμίου, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια επιμελείται τα μαλλιά μου. Ο δικός μου Χρίστος όπως τον αποκαλώ! 

Ήταν Παρασκευή πρωί όταν πήρα τηλέφωνο τον Χρίστο και του είπα ότι θέλω να πάω για ένα απλό φρεσκάρισμα. Αμέσως μετά τη δουλειά πήγα στη Λεμεσό και χωρίς να το καταλάβω ήρθε η αλλαγή! Πιο σκούρα και σίγουρα πολύ πιο μακριά από τα δικά μου μαλλιά.

Voila!

Αυτό που θα σου προτείνω είναι να μην “κολλάς” σε λεπτομέρειες όπως είναι η εξωτερική εμφάνιση και κυρίως τα μαλλιά, κάτι το οποίο έκανα και εγώ παλαιότερα. Αφέσου και ζήσε την κάθε στιγμή, είτε με κοντά είτε με μακριά μαλλιά, άλλοτε ξανθά κι άλλοτε σκουρόχρωμα! 

Και να θυμάσαι: “Life is too short to have boring hair”.

Love,

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER, showbiz κύπρος, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3508 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6209 s // Total time: 3.9717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X