Τάσος Θεοδώρου: Αποκάλυψε πως είναι η σχέση του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου


Τάσος Θεοδώρου: Αποκάλυψε πως είναι η σχέση του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Μιλάει για την τηλεοπτική συνεργασία που έχει με την παρουσιάστρια.

Στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου μίλησε σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο αρχισυντάκτης και πανελίστας της εκπομπής “Oλα Καλά” Τάσος Θεοδώρου.

Mεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, μίλησε για την σχέση που έχει αποκτήσει με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου με τα καλύτερα λόγια δηλώνοντας πως έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή συνεργασία.

Διαβάστε ακόμα: Τάσος Θεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σύντροφό του!

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Η Κωνσταντίνα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που εκτιμώ πολύ. Την περσινή χρονιά ήμασταν "απέναντι", όμως αυτό δεν επηρέασε τη φιλία μας. Μιλούσαμε συχνά, ανταλλάσσαμε μηνύματα και δεν θα ξεχάσω ποτέ το ότι μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα μού έστειλε μήνυμα για "καλή επιτυχία". Φέτος, η μοίρα μάς έφερε ακόμη πιο κοντά και θέλω να την ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για ’μένα. Είναι δίπλα μου, μου δίνει χώρο και με έκανε αμέσως να νιώσω άνετα. Είναι δοτική, αγαπησιάρα και δυναμική. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, εργάζεται σκληρά και είναι σπουδαία συνεργάτις. Θα ήθελα η συνεργασία μας να έχει διάρκεια, γιατί περνάω υπέροχα μαζί της. Μακάρι να ήταν όλοι όπως την Κωνσταντίνα”.

 

Tags Τάσος Θεοδώρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Συνεντευξη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6012 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5287 s // Total time: 4.1299 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X