Δημήτρης Κοργιαλάς: "Ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου" [βίντεο]


Δημήτρης Κοργιαλάς: "Ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου" [βίντεο]

Mιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς "σπάει" τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για το τέλος της σχέσης του με τη Φωτεινή Ψυχίδου.   

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον χωρισμό του, με τον ίδιο να δίνει τη δική του απάντηση για το συμβάν αυτό.

Ο τραγουδιστής, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του λέγοντας: “Ισχύει. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε μας. Δεν έγινε τίποτα. Αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν τα παιδιά, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε. Ότι χρειαστεί η Φωτεινή θα τρέξω πρώτος απ’ όλους.”

Διαβάστε ακόμα: Φωτεινή Ψυχίδου: Η ανάρτηση που πρόδιδε τον χωρισμό με τον Δημήτρη Κοργιαλά και κανείς δεν το είχε καταλάβει

Όσον αφορά στη σχέση με το παιδί του, ο ίδιος δήλωσε “Το μόνο που με αγχώνει είναι που κάποιες μέρες τώρα δεν θα ξυπνάω μαζί του. Φαντάζομαι θα το ξεπεράσω”.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως θα έδινε και άλλες ευκαιρίες για να σωθεί η σχέση του. Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τι ακριβώς ειπώθηκε:

 

 

Tags Δημητρης Κοργιαλάς, χωρισμος, Φωτεινή Ψυχίδου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5904 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3235 s // Total time: 2.9139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X