Ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου από την Chanel


Ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου από την Chanel

Η δύναμη της μεταμόρφωσης βρίσκεται στην καρδιά της γραμμής Le Lift.

Η νέα γενιά φροντίδας δέρματος Le Lift εναρμονίζεται όμορφα με αυτή της σιγουριάς και του τρόπου προσέγγισης της ζωής και του χρόνου που περνά. Η Le Lift προσκαλεί τις γυναίκες να ξανακερδίσουν τον έλεγχο της ομορφιάς τους. Για την επίλυση αυτής της λεπτής εξίσωσης, οι κρέμες προσώπου και ματιού της σειράς λανσάρονται σε μια νέα εκδοχή.

Οι κρέμες προσώπου της σειράς Le Lift είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές υφές, όπως έχουν δημιουργηθεί από τους ερευνητές της Chanel. Η δοσολογία του κάθε συστατικού αναπτύχθηκε με ακρίβεια για να προσφέρει τρία διαφορετικά αισθητικά αποτελέσματα, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος και το κάνουν σφριγηλότερο (+ 10%), ομαλότερο (- 25% μείωση των ρυτίδων) και πιο φωτεινό (+ 34%) με βελτιωμένη υφή δέρματος (+ 27%).

Χρειάζεστε μια κρέμα με ένα απαλό άγγιγμα; Η κρέμα προσώπου Le Lift Crème Fine αποπνέει με μία ευάερη εμφάνιση και μία φρέσκια, ανάλαφρη αίσθηση.

Χρειάζεστε μια κρέμα που απορροφάται από το δέρμα σας; Η κρέμα προσώπου Le Lift Crème συνδυάζει την απαλότητα και την άνεση.

Χρειάζεστε μια κρέμα για ευαίσθητο δέρμα; Η κρέμα προσώπου Le Lift Crème Riche προσφέρει μια συναρπαστική αίσθηση βάλσαμου.

Η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη που αποκαλύπτει τα σημάδια γήρανσης και κόπωσης. Με την πάροδο του χρόνου, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι και πρήξιμο, καθώς και χαλάρωση των βλεφάρων, αρχίζουν να εμφανίζονται. Για να δώσετε μια στοχευμένη απάντηση σε κάθε ένα από αυτά, η Chanel επαναφέρει τη κρέμα ματιών Crème Yeux στη σειρά Le Lift. Το μόνο που χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι νεότερη και πιο ακτινοβόλα είναι τα φρέσκα και φωτεινά μάτια με ομαλό και ομοιόμορφο περίγραμμα των ματιών, χωρίς ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και πρήξιμο. Αυτός είναι ο λόγος που η κρέμα ματιών Le Lift Crème Yeux επικεντρώνεται στην απώλεια του τόνου του δέρματος και της φωτεινότητας γύρω από τα μάτια, ενώ εξασφαλίζει την άνεση και ομοιομορφία. Ειδικά διαμορφωμένη για αυτή την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή, αυτή η απαλή και συσφικτική κρέμα συνδυάζει τα βοτανικά συστατικά, με τις πιο αποτελεσματικές συγκεντρώσεις, με φόρμουλες υψηλής ανοχής που δίνουν υπερηφάνεια σε συστατικά φυσικής προέλευσης.

Για να εξομαλύνει αυτές τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ενώ σφίγγει το δέρμα γύρω από το μάτι, η κρέμα ματιών Le Lift Crème Yeux παρασκευάζεται με ένα συμπύκνωμα βοτάνων alfalfa. Μετά από ένα μήνα, η περιοχή των ματιών είναι ομαλότερη (- 12% μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων) και σφριγηλότερη (+ 17%). Το βλέφαρο εμφανίζεται ανυψωμένο (+ 23% τεντωμένο δέρμα). Τα μάτια φαίνονται πιο ανοιχτά (+ 16%), νεότερα και πιο ακτινοβόλα.

Tags chanel, chanel le lift, le lift, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4049 s (228 Queries.) // Parse time: 0.7280 s // Total time: 4.1329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X