Γνωρίζετε τι έχουν σπουδάσει εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz;


Γνωρίζετε τι έχουν σπουδάσει εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz;

Για ποιο επάγγελμα ξεκίνησαν αρχικά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας;

Αρκετοί είναι οι επώνυμοι της κυπριακής showbiz που για αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέλήξαν όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, κάνοντας μετέπειτα μια δουλειά διαφορετική από εκείνη που σπούδασαν και είχαν στο μυαλό τους κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων.

Η ομάδα του ilovestyle.com έψαξε και βρήκε τι έχουν σπουδάσει μερικά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας, οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από τη δράση τους στα media.

Φυσικά υπάρχουν και κάποια άτομα όπως θα δείτε και πιο κάτω, τα οποία δεν εγκατέλειψαν αυτό που έχουν σπουδάσει μιας και καταφέρνουν να συνδυάζουν το αντικείμενο των σπουδών τους και τη δράση τους στην εγχώρια showbiz.

Δείτε πιο κάτω τις σπουδές που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz:

 Η Ανδρεάνα Φραγκούδη είναι γνωστή ώς fashion blogger και instagrammer όμως αυτό που έχει σπουδάσει είναι Πολιτικός Μηχανικός ωστόσο σήμερα δραστηριοποιείται κυρίως στον επιχειρηματικό τομέα έχοντας δημιουργήσει με τη Θέλξια Βαλέρια διάφορες επιχειρήσεις. Η Ανδρεάνα δουλεύει παράλληλα στην οικογενειακή επιχείρηση ως πολιτικός μηχανικός. 

 Η Θελξια Βαλέρια Φραγκούδη επίσης γνωστή instagrammer και fashion blogger έχει κάνει σπουδές Αccounting αλλά μαζί με την ξαδέρφη της Ανδρεάνα ασχολούνται με τις επιχειρήσεις που έχουν, δουλεόυντας παράλληλα και σε γραφείο αξιοποιώντας το πτυχίο της. 

Η Άντρη Καραντώνη έχει πάρει το 2013 πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης αλλά εμείς την γνωρίσαμε ως μοντέλο συμμετέχοντας στα καλλιστεία το 2011 κατακτώντας το τίτλο της Σταρ Κύπρου ενώ τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. 

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη έχει σπουδάσει Κοινωνική Θεολογία, αλλά ασχολείται με την δημοσιογραφία και την παρουσίαση.

Ο Στέφανος Μιχαήλ τον οποίο όλοι γνωρίσαμε μέσα από τις συμμετοχές του στα σίριαλ εχει σπουδάσει Δασονόμος ενώ ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια ως ηθοποιός.

Την Κλέλια Γιασεμίδου την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις συμμετοχές της σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στα κυπριακά καλλιστεία κατακτώντας το στέμμα της Star Kύπρος το 2008, ωστόσο έχει σπουδάσει Bussines Management έχοντας master MBA, αλλά δεν το έχει εγκαταλείψει τελείως καθώς εξακολουθεί ακόμη να εργάζεται πάνω σε αυτό στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

 Ο Λουής Πατσαλίδης έχει σπουδάσει Banking δουλεύοντας για κάποιο διάστημα και σε τράπεζες ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το stand-up comedy.

Η Κρίστη Αγαπιου έχει σπουδάσει Food and Human Nutrition κάνοντας το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Διαιτολόγια. Την γνωρίσαμε μέσα από το modeling και την συμμετοχή της στα κυπριακά καλλιστεία το 2011. Η Κρίστη παράλληλα με το modeling ασχολείται ενεργά με τον κλάδο της σπουδής της καθώς διαθέτει δικό της γραφείο. 

 Την Άντρη Χατζηχριστοδούλου γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις συμμέτοχες της σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών ωστόσο η γνωστή Κύπρια έχει σπουδάσει Διεθνής και Ευρωπαικές σπουδές είναι κάτοχος master στις Διεθνής Σχέσεις ενώ το δεύτερο της πτυχίο είναι στην υποκριτική.

Η Τζώρτζια Παναγή έχει σπουδάσει Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες ενώ μετέπειτα έκανε σπουδές και στη Δημοσιογραφία. Η ίδια, που φέτος συμμετέχει στο "My Style Rocks" έγινε γνωστή ευρέως από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ανδρεανα φραγκουδη, θελξια βαλερια φραγκουδη, αντρη καραντωνη, Δήμητρα Μακρυγιαννη, Στέφανος Μιχαήλ, Κλέλια Γιασεμίδου, λούης πατσαλίδης, κριστι αγαπιου, αντρη χατζηχριστοδουλου, τζώρτζια παναγή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9680 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3372 s // Total time: 3.3052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X