Bershka: Νέα συλλογή 2thousandone


Bershka: Νέα συλλογή 2thousandone

Υιοθέτησε ένα καθαρό urban style με τη νέα συλλογή 2thousandone.

Η συλλογή 2thousandone αποτελείται από βασικά streetwear κομμάτια όπως παντελόνια track, παντελόνια cargo, σακάκια με ¼ φερμουάρ και ελαφριά parkas. Τα αξεσουάρ όπως nylon bucket καπέλα, χιαστί τσάντες, και στρατιωτικές ζώνες περιλαμβάνονται επίσης στη συλλογή.

Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό urban style που περιλαμβάνει ελαφριά parkas κουκούλα και κρίκους, μανίκια με ρυθμιζόμενα λουριά και γραφικά με μεγάλο κείμενο κατά μήκος της πλάτης αναμειγμένα με φωτεινά χρώματα σε oversized μπλουζάκια, cargo παντελόνια και joggers. Αυτό δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για τον δρόμο.

Τα must-haves αυτής της συλλογής που προσδίδουν μοναδικότητα στο look σας είναι το σακάκι με ¼ φερμουάρ που έχει μονωτικές ίνες, παρέχοντας τη ζεστασιά και την άνεση που θα περίμενε κανείς από ένα puffer jacket και τα cargo παντελόνια λεπτού τύπου με βοηθητικές τσέπες, εξοπλισμένα με skater-style ζώνες.

Τη συλλογή μπορείτε να βρείτε τον Φεβρουάριο στο κατάστημα Bershka του Kings Avenue Mall, αλλά και σε όλα τα καταστήματα Bershka της Κύπρου!

Tags bershka, 2thousandone, FASHION NEWS, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1540 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3899 s // Total time: 2.5439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X