Kώστας Βουτσάς: H σύζυγός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του [εικόνες & βίντεο]


Kώστας Βουτσάς: H σύζυγός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του [εικόνες & βίντεο]

Όλα τα νεότερα για την πορεία της υγείας του ηθοποιού

Στην εντατική μονάδα του Αττικού νοσοκομείου παραμένει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς για τέταρτη ημέρα. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σάββατου 8 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύσπνοια ενώ διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού κρίνοντας απαραίτητη τη μεταφορά του στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. 

Η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του ηθοποιού, σε πρόσφατη της δήλωση στα τηλεοπτικά μέσα, ανέφερε πως είναι αισιόδοξη όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας του ηθοποιού και πως ο σύζυγος της θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί έχοντας μαζί του την αγάπη του κόσμου. 

Μιλώντας για τον γιο του Φοίβο, η Αλίκη Κατσαβού δήλωσε πως ο μικρός γνωρίζει πως ο πατέρας του είναι άρρωστος και δεν σταματάει να τον ζητάει. 

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε σε instastory της δυο εικόνες στις οποίες βλέπουμε τον αγαπημένο ηθοποιό να παίζει μαζί με τον μικρό του γιο Φοίβο, με την Αλίκη να προσθέτει ένα emoji σε σχήμα προσευχής δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως ο Κώστας Βουτσάς δίνει ίσως την πιο δύσκολη του μάχη. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που ανήρτησε η σύζυγος του καθώς επίσης και το σχετικό βίντεο:

 

 

 


 

Tags κωστας βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, δηλωσεις, υγεια, γιος, φοίβος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9290 s (232 Queries.) // Parse time: 1.6049 s // Total time: 4.5338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X