Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αντίδραση on air μετά τη δημοσίευση της νέας της σχέσης!


Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αντίδραση on air μετά τη δημοσίευση της νέας της σχέσης!

Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον νέο σύντροφο της παρουσιάστριας;

Η Φαίη Σκορδά είναι ξανά ερωτευμένη, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα και φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Hello, διατηρεί εδώ και ένα χρόνο σχέση με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο. 

Η παρουσιάστρια καλημερίζοντας τους τηλεθεατές της, είπε: “Με ένα χαμόγελο πάμε σε διαφημίσεις και ξεκινάμε […] Ξεκινάμε αμέσως γιατί έχουν γίνει πολλά χθες”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας σήμερα το πρωί τις σχετικές εικόνες, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτιόνταν όλα αυτά τα χρόνια για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Κανένας όμως δεν ήξερε τίποτα. Η ίδια όμως φαίνεται πως τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μάλιστα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι και γύρω στον ένα χρόνο μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος. Είναι ένας άνθρωπος των media και εκτός αυτού της έστησε και το site της […] Τώρα σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι δυο τους. Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο τη ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο. Και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της αυτό σημαίνει πως είναι καλά, ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για αυτό το νέο κεφάλαιο”. 

 


 

 

Tags φαιη σκορδα, νικος ηλιοπουλος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, σχεση, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7987 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4095 s // Total time: 4.2081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X