Τόλμησε το! Χρησιμοποίησε παγάκια στο πρόσωπο σου και θα δεις διαφορά


Τόλμησε το! Χρησιμοποίησε παγάκια στο πρόσωπο σου και θα δεις διαφορά

Tα οφέλη του πάγου στην επιδερμίδα σου που μέχρι τώρα δεν γνώριζες

Όλες οι γυναίκες θέλουμε καθημερινά να αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας ένα λαμπερό και υγιές δέρμα και αν δεν ξέρεις πώς να το πέτυχεις, η λύση υπάρχει και την έχεις ήδη στο σπίτι σου, συγκεκριμένα βρίσκεται στη κατάψυξη του ψυγείου σου.

Εννοούμε τα παγάκια, τα οποία σου προσφέρουν ένα εμφανές αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου. Δες ποιο κάτω επτά beauty tips που παρουσίασε το queen.gr και θα καταλάβεις!

1.Για να αντιμετωπίσεις ένα σπυράκι. Ακούμπησε το παγάκι πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι, άφησέ το για λίγο να δράσει και σε λίγα λεπτά θα έχει εξαφανιστεί. 

2.Είναι το καλύτερο "φάρμακο" ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Τα παγάκια ενυδατώνουν, συσφίγγουν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα του προσώπου.

3.Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Με το που ξυπνάς το πρωί, πέρνα σε όλο το πρόσωπο ένα παγάκι για πιο λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

4.Μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Τρίψε απαλά την περιοχή κάτω από τα μάτια με ένα παγάκι και αμέσως θα δεις διαφορά.

5.Λειτουργεί σαν το ιδανικό primer. Αν το primer σού έχει τελειώσει, τρίψε το πρόσωπό σου απαλά με ένα παγάκι και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το μακιγιάζ.

6.Είναι το καλύτερο… peeling. Με απαλές κινήσεις τρίψε όλο το πρόσωπό με το παγάκι και θα έχεις κάνει την τέλεια απολέπιση.

7.Αφού έχεις βγάλει τα φρύδια σου και αν νιώθεις πόνο από το τσιμπιδάκι, τοποθέτησε στην περιοχή ένα παγάκι και αμέσως θα ανακουφιστείς.

Tags προσωπο, Ομορφια, παγακια, λάμψη, επιδερμίδα, BEUATY tips, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2175 s (231 Queries.) // Parse time: 1.1604 s // Total time: 3.3779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X