Ποια σχέση έχουν τα τακούνια με το χρηματιστήριο;


Ποια σχέση έχουν τα τακούνια με το χρηματιστήριο;

Οι οικονομολόγοι, δίνουν καθημερινό αγώνα, για να μπορέσουν να προβλέψουν τις επόμενες «κινήσεις» του δείκτη των μεγαλύτερων χρηματιστηρίων. Φαίνεται, όμως, πως δεν λαμβάνουν υπόψη τους έναν παράγοντα: Το ύψος των τακουνιών των γυναικών!

Οι ερευνητές παρακολουθούν από το 2008, τη σχέση ανάμεσα στις πωλήσεις τω ψηλοτάκουνων παπουτσιών και του δείκτη του χρηματιστηρίου της Βρετανίας. Αυτό που ανακάλυψαν είναι, πως όσο πιο ψηλός είναι ο μέσος όρος, τόσο σε πιο ψηλά σημεία κυμαίνεται ο δείκτης!

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Τζούλι Ντόνελι, τα ψηλά τακούνια αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και την καλή διάθεση της κάθε γυναίκας. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά, οι γυναίκες, τείνουν να αγοράζουν flat παπούτσια, ή έστω, με πιο χαμηλό τακούνι από τις περιόδους που η οικονομία παρουσιάζει άνθιση!

Επίσης, συσχέτισαν και το χρώμα των παπουτσιών με την πορεία της οικονομίας, αού τα ανοιχτά και έντονα χρώματα, παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση στην προτίμηση των γυναικών όταν τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Tags τακουνια, χρηματιστηριο, οικονομια, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7895 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3337 s // Total time: 4.1233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X