Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Victoria Beckham για την ελληνική Vogue!


Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Victoria Beckham για την ελληνική Vogue!

Οι αποκαλύψεις που έκανε η αρχισυντάκτρια του περιοδικού

Η Victoria Beckham φωτογραφήθηκε για τη Vogue Ελλάδας για το τεύχος Μαρτίου “κλέβοντας” τις εντυπώσεις.

Η αρχισυντάκτρια του ελληνικού περιοδικού, Θάλεια Καραφυλλίδου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” το απόγευμα της Πέμπτης, 20 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε πως ήταν η διάσημη σχεδιάστρια κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

“Ήταν υπέροχη. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός και εξωστρεφής στην πραγματικότητα. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να έχει μία συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω. Όποιος τη γνωρίσει λίγο παραπάνω, καταλαβαίνει πως είναι μία πολύ καλή μητέρα χωρίς να βάζει στην άκρη την καριέρα της. Θέλει να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα”, είπε η αρχισυντάκτρια της Vogue αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως στη φωτογράφηση ήρθε μετά το σχολείο η κόρη της Harper: “Είναι γλυκύτατη. Μόλις είχε τελειώσει το σχολείο της και ήρθε να δει τη μαμά της. Εκείνη την ώρα καταλαβαίνεις τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από όλη την εικόνα τη φτιαχτή. Έναν άνθρωπο που νοιαζόταν μόνο για το παιδί του εκείνη την ώρα”.

Κατόπιν, φωτίζοντας άγνωστα κομμάτια της προσωπικότητας της Beckham, ανέφερε: “Είναι ένας άνθρωπος που έχει φοβερό χιούμορ. Όση ώρα κάναμε τη συνέντευξη γελούσαμε πάρα πολύ. Λέει ότι “είμαι μία γυναίκα που κάνω πολλά πράγματα, τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένειά μου””. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags victoria beckham, vogue, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, περιοδικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.4213 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5631 s // Total time: 4.9844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X