Αλίκη Κατσαβού: Tο σπαρακτικό "αντίο" της συζύγου του Κώστα Βουτσά


Αλίκη Κατσαβού: Tο σπαρακτικό "αντίο" της συζύγου του Κώστα Βουτσά

Η ανάρτηση που έκανε και η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά

Τον αγαπημένο σε όλους μας Κώστα Βουτσά, αποχαιρετούν οι γυναίκες της ζωής του, λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του, βυθισμένες μέσα στο πένθος που τους σκόρπισε ο αγαπημένος τους Κώστας, στέλνοντας το δικό τους σπαρακτικό μήνυμα.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αλίκη Κατσαβού, αποχαιρέτησε τον σύζυγό και πατέρα του παιδιού της, το οποίο “ραγίζει” καρδιές.

Η Αλίκη ανήρτησε πριν από λίγα λεπτά εικόνα του σπουδαίου ηθοποιού και απο κάτω άφησε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για τον άντρα της λέγοντας; “Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα”.

H κόρη του σπουδαίου ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά, τον αποχαιρέτησε με μια εικόνα απο παράσταση που πρωταγωνιστούσαν μαζί, και αρκέστηκε μόνο να δημοσιεύσει τρεις λέξεις:"Έρωτας,  Βαθύς,  Μεγάλος". Δείτε τα post που έκαναν πιο κάτω: 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

 

Tags κωστας βουτσάς, θανατος, Αλίκη Κατσαβού, θεοδωρα βουτσα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3026 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2447 s // Total time: 2.5473 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X